Tirsdag, 28. februar 2023 — af Majken Munk

Hørte du sangen i Langt fra landsholdet? To af de kendte holdkammerater overraskede Chief 1

Kasper Kirkegaard, Chief 1, Phillip Devantier, Emil Thorup, Bubber, Umut Sakarya, Micki Cheng, Kasper Fisker, Mads Vad og Faustix
Kasper Kirkegaard, Chief 1, Phillip Devantier, Emil Thorup, Bubber, Umut Sakarya, Micki Cheng, Kasper Fisker, Mads Vad og Faustix i "Langt fra landsholdet"
Foto: Jacob Ljørring
Chief 1 står bag en slagsang til de kendte i tv-programmet ”Langt fra landsholdet”. Da den skulle indspilles, var der særligt to, der overraskede med deres talent.

10 kendte mænd skal i ”Langt fra landsholdet” lære at spille håndbold på tre måneder.

Én af dem er musikeren Chief 1 med det borgerlige navn Lars Pedersen, og han har besluttet, at holdet fortjener deres egen slagsang.

Det er de kendte selv, der skal indspille den, og her får den erfarne musiker sig noget af en overraskelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et magisk kammeratskab

Til at svinge pisken over de ti kendte mænd er det den tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen, der får hjælp af Kristina ”Mulle” Kristiansen.

Holdet består af Bubber, Umut Sakarya, Micki Cheng, Phillip Devantier, Mads Vad, Faustix, Emil Thorup, Kasper Fisker, Kasper Kirkegaard udover Chief 1.

Allerede fra start blev de hurtigt enige om, at holdet skulle have deres egen slagsang, derfor gik Chief 1 i gang med at lave en.

- Jeg har sjældent dyrket holdsport, og jeg har aldrig spillet håndbold før. Men efter to-tre træninger opstod der en magisk kammeratlig følelse mellem drengene på holdet. Det er sjældent, at jeg har grint og haft det så sjovt. Jeg havde aldrig regnet med at skulle sige, at jeg glæder mig til at tage til håndbold. Men det gjorde jeg. Derfor har jeg også tænkt over, hvad jeg kunne gøre for at bidrage, fortæller han til Discovery.

To overraskelser

Det var lidt af en hemmelighed for de øvrige deltagere, at Chief 1 faktisk havde lavet en sang. Derfor blev det en glædelig overraskelse, da de skulle i studiet for at indspille den.

Men her mødte Chief 1 også et par overraskelser. Der var nemlig særligt nogle af hans holdkammerater, der gemte på et særligt musikalsk talent.

- Da jeg præsenterede idéen og sangen for dem, var de færdige af grin, og de var på med det samme. Så havde vi verdens sjoveste dag, hvor de hver især skulle ind og optage. Jeg fandt ud af, at Mads og Micki sang pissegodt. Men det overraskede mig også, at de alle var som rockstjerner, da vi optog musikvideoen, fortæller han.

Mads Vad og Micki Cheng
Mads Vad og Micki Cheng viste sig som dygtige sangere. 
Foto: Jacob Ljørring

Alt overskuddet fra sangen ”Langt fra landsholdet”, som kan findes på alle streamingtjenester, går til LykkeLiga, der er en håndboldliga for børn og unge med et udviklingshandicap.

Sangen kan høres her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden