Søndag, 10. maj 2020 — af Karina Didriksen

Jesper Vollmer efter Over Atlanten: Det her var det hårdeste

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Kaspar Wenstrup
Kokken Jesper Vollmer er glad for, at han deltog i Kanal 5-programmet, men han lægger ikke skjul på, at det var en barsk oplevelse.

Da Jesper Vollmer sidste år meldte sig til Kanal 5-programmet ”Over Atlanten”, var han godt klar over, at det ville blive en udfordring. Men det var først, da han var på båden, at virkeligheden gik op for ham.

I december vendte han og de andre fem deltagere hjem fra en 6000 kilometer lang sejltur fra Lanzarote til Caribien, og når han tænker tilbage på rejsen, står den voldsomme søsyge klart i erindringen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var helt forfærdeligt, og jeg var klart den, der blev hårdest ramt af os alle seks. Jeg kunne slet ikke kende Jesper i starten, fortæller Jesper Vollmer til BILLED-BLADET.

En kæmpe oplevelse

På trods af søsygen vælger 46-årige Jesper Vollmer at se positivt på sejlturen.

- Det var ikke konstant, jeg blev syg, det var, når jeg gik under dæk og ned i køkkenet. Når jeg var ovenpå og oppe i frisk luft, havde jeg det ok. Men jeg kunne ikke gå nedenunder i 10 dage og sov ovenpå båden i en sækkestol, forklarer kokken, som ikke har fortrudt turen.

- Jeg er sindssygt glad for, at jeg gjorde det. Jeg synes, at det var en kæmpe oplevelse, og jeg var jo ikke søsyg hele vejen. Men det var meget hårdere, end jeg havde forestillet mig.

Sidste afsnit af Kanal 5-programmet ”Over Atlanten” blev sendt søndag aften. Jesper Vollmer deltog sammen med Anders Lund Madsen, Katerina Pitzner, Kristian von Hornsleth, Wafande og Julia Sofia.

Foto: Carsten Andersen/Discovery Networks Danmark

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden