Jokeren vært på farligt TV-program

Jesper Dahl alias Jokeren bliver TV-vært på programmet "Farezonen".

Jesper Dahl alias Jokeren bliver TV-vært på programmet "Farezonen".

Foto: Lars E. Andreasen/SBS
Jokeren træder nu ind i ”Farezonen”, når han bliver vært på Kanal 5s nye krimi-program af samme navn.

I "Farezonen" vil Jokeren - eller Jesper Dahl, som han er døbt - tage seerne med til nogle af de farligste og mest kriminelle steder på kloden, såsom Ciudad Juárez i Mexico, som regnes for en af verdens farligste byer. Kufferten er pakket, og i dag går det løs.

39-årige Jesper Dahl er i Danmark bedst kendt som rapmundet rapper under aliaset Jokeren, men Jesper Dahl har også mange andre talenter, som han inden for den sidste årrække er begyndt at udfolde.

Ud over sanger og producer kan han således også skrive skuespiller, TV-dommer og forfatter på cv'et. Snart udkommer bogen "Sengen er giftig" - og så kan han altså nu for første gang opleves i rollen som TV-vært.

- Jeg er glad for at have fået muligheden for at udforske nogle af de miljøer og steder, som er så ekstreme, at man normalt kun oplever dem i nyhederne eller ser dem på film. Selv om jeg har færdedes i kriminelle miljøer i både Los Angeles og Danmark, er disse blandt de absolut hårdeste i verden. Og vi møder dem kun bevæbnet med et kamera, en mikrofon og en enorm nysgerrighed, fortæller Jesper Dahl.

"Farezonen" får premiere på Kanal 5 senere på efteråret.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden