22. aug. 2014
Af John Lautrup

Julie Zangenberg får ny chance på TV

Julie Zangenberg Heartless
Julie Zangenberg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Julie Zangenberg kunne mildest talt ikke trække seere til Kanal 5 i TV-serien, "Heartless", men stationen har besluttet at prøve med tre nye afsnit.

Julie Zangenberg får en ny chance for at suge blod i tre nye afsnit af dramaserien, Heartless, hvis det står til Kanal 5. Selv om seertallene skuffede fælt under de fem første afsnit, har Kanal 5 søgt om støtte hos Det Danske Filminstitut til at indspille tre nye afsnit, skriver BT.

Stationen havde store forventninger, men de første afsnit blev i gennemsnit kun set af 78.000 seere.

- Vi havde kanonhøje forventninger til seertallet, og de helt høje blev ikke indfriet, men vores forventninger er måske mere realistiske denne gang. Vi er glade for at have været med til at vise en helt ny, ung generation af dygtige skuespillere og ønsker at fortsætte med hele det dejlige cast, siger Maiken Wexø, der er programdirektør i Kanal 5.

- Manuskripterne er nu ved at blive rettet til, og Fridthjof Film, der producerer Heartless for Kanal 5, er klar til at gå i gang med optagelserne, når filminstituttet har givet grønt lys, tilføjer hun.

Heartless handler om de to søskende, Sofie og Sebastian, og deres søgen efter en forklaring på den forbandelse, der tvinger dem til at suge livet ud af andre mennesker.

Læs mere om: