5. mar. 2014
Af Malan Joensen

Mads Mikkelsen: Anden sæson bliver også dramatisk

Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter i TV-serien "Hannibal".
Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter i TV-serien "Hannibal".
Foto: NBC
Hovedrolleindehaveren i ”Hannibal” fortæller, hvad man kan glæde sig til at se i næste sæson af TV-serien.

Mads Mikkelsens skuespilevner er de senere år blandt andet blevet brugt til at levendegøre den uhyggelige Hannibal Lecter i TV-serien ”Hannibal”, hvis første sæson har været sendt på Kanal 5.

Til maj kan man på samme kanal se, hvordan Mads Mikkelsen tager sig ud som Hannibal Lecter i anden sæson af den makabre TV-serie, der starter søndag 4. maj klokken 21.00.

Det skriver SBS Media, der står bag blandt andet Kanal 5, i en pressemeddelelse.

- Den første sæson af Hannibal endte meget voldsomt, og anden sæson forsætter lige så dramatisk. Will Graham er i fængsel, og jeg gør mig meget umage for at genetablere mit venskab med Will, hvilket forståeligt nok er meget svært. Det var ikke Hannibals mening at snyde Will, men mistanken blev rettet mod ham, så selvfølgelig var han var nødt til at gøre noget, og så blev det Will, der blev syndebukken. I den første sæson kan man sige, at vi bevægede os ud på tynd is, og alle krydsede fingre for, at publikum kunne lide serien. Denne gang ved vi, hvad der virker, og jeg kan roligt sige, at den nye sæson udvikler sig i en medrivende retning, fortæller Mads Mikkelsen.

Læs mere om: