Tirsdag, 7. februar 2023 — af Majken Munk

Mads Vad var ude for en ubehagelig oplevelse som ung, men nu tager han kampen op

Mads Vad
Mads Vad
Foto: Hanne Juul
Da Mads Vad var yngre, blev han skræmt væk efter en ubehagelig oplevelse, men nu har han besluttet at tage kampen op.

De fleste kender Mads Vad fra dansegulvet. I 15 sæsoner har han været med i ”Vild med dans”.

Men nu kaster han sig ud på halgulvet i det nye Kanal 5-program ”Langt fra landsholdet”, hvor han og ni andre kendte mænd skal lære at spille håndbold.

Faktisk er det en stor drøm for den 38-årige danser at prøve kræfter med sporten. Desværre har han også svære minder om netop det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Havde sin tvivl

Det var med vægelsind, at Mads Vad endte med at takke ja til tilbuddet om at være med i tv-programmet.

- For at være helt ærlig, da jeg blev spurgt, var jeg meget i tvivl, om jeg turde at sige ja, men jeg er jo sådan en, der er vild med alt sport. Jeg har fulgt alle slutrunder i håndbold og fodbold hele mit liv, fortæller Mads Vad til BILLED-BLADET.

Ubehagelig oplevelse

Vægelsindet kom af, at Mads Vad i sin ungdom faktisk forsøgte sig med at gå til håndbold, men han husker tilbage på det som en ubehagelig oplevelse.

- Jeg har altid drømt om at få lov til at spille håndbold, men da jeg var teenager, var jeg til en enkelt håndboldtræning, og den varede 20 minutter før træneren grinte af mig - hvilket var sindssygt upædagogisk - men det resulterede i, at jeg løb ud til min cykel og cyklede hjem. Så har jeg ikke dyrket holdsport siden, fortæller han.

Mads Vad i Langt fra landsholdet
Mads Vad skal sammen med ni andre kendte mænd lære at spille håndbold på tre måneder i programmet "Langt fra landsholdet". 
Foto: Warner Bros. Discovery / Henrik Ohsten

Genkendte følelsen

Det var den fornemmelse, der gjorde ham usikker.

Alligevel overbeviste han sig selv om at tage kampen med det svære minde op, fordi han gerne ville lære noget nyt.

- Jeg kunne godt mærke, der var et eller andet i min krop, der genkendte den følelse, da jeg blev spurgt om det her. Men så tænkte jeg, at nu skal jeg for en gangs skyld sige ja til noget, som jeg er på udebane i. Jeg har i femten år stået og undervist folk i at danse. Derfor sagde jeg ja, og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund. Det har været sådan en fantastisk oplevelse, fortæller han.

”Langt fra landsholdet” sendes på Kanal 5 hver torsdag klokken 21.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden