Medina om Popstars: Hårdt arbejde at være kendt

Medina.

Medina.

Foto: Birger Storm
Til efteråret bliver sangerinden dommer i en sangkonkurrence på Kanal 5, og hun vil lære deltagerne, at det ikke er lutter idyl at være en stjerne.

Kanal 5 sender til efteråret en ny omgang af sangkonkurrencen ”Popstars”, og Medina er en af tre dommere, som skal forsøge at finde Danmarks næste popstjerne.

Den 31-årige sangerinde ved om nogen, hvordan man får succes i musikbranchen, og det kommer bestemt ikke af sig selv.

Derfor vil Medina især fokusere på deltagernes arbejdsmoral i programmet.

Vil lære fra sig

- Mange drømmer om at være en stjerne, men den dag de ser, hvor hårdt arbejde det er, kan de så løfte opgaven? Du arbejder jo 24 timer i døgnet. Fra du går ud af døren om morgenen, til du kommer hjem i seng. Folk tror, det er lutter lagkage, siger Medina til metroxpress og tilføjer:

- Det kan være fantastisk at være kendt, men de skal også lære, hvor hårdt det er. Jeg vil prøve at lære fra mig og polstre deltagerne med alt det, jeg har været igennem.

Det er endnu hemmeligt, hvem Medinas to meddommere bliver, men hun understreger, at det er personer, som hun respekterer højt.

De indledende auditions til ”Popstars” bliver afholdt i juni måned, og man kan tilmelde sig på kanal5.dk – man skal bare være fyldt minimum 16 år den 1. august.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden