Mette Cornelius klar til barsel

Mette Cornelius

Mette Cornelius

Foto: AOP
Kanal 5's fodbold-vært Mette Cornelius bliver afløst af Michael Gravgaard, når hun går på barselsorlov.

Mette Cornelius har stået i spidsen for Kanal 5's landskampsdækning i efteråret, men den gravide TV-pige skal snart på barselsorlov.

Hun venter en lille, ny fodboldfan med sin mand Jes Mortensen.

Derfor har man nu fundet hendes vikar.

Michael Gravgaard har stor ekspertise

Det bliver den tidligere fodboldspiller og nuværende ankermand hos CANAL 8 og CANAL 9, Michael Gravgaard, skriver SBS i en pressemeddelelse.

Michael Gravgaard skal sammen med Frank Arnesen og Brian Laudrup stå for henholdsvis værts- og ekspertrollerne i forårets danske landskampe på Kanal 5.

-Stor tak til vores venner hos CANAL 8 og CANAL 9 for udlån af Michael.  Han har et indgående kendskab til dansk og international fodbold og er samtidig en rigtig god vært. Jeg er helt tryg ved at overlade roret til ham, fortæller Sportschef Jes Holm Andersen.

Kemien er afgørende

Maiken Wexø, programdirektør hos SBS Discovery, supplerer:

-Kemien i studiet er afgørende for oplevelsen af en god sportsudsendelse. Den gode kemi, som Mette Cornelius har skabt sammen med Brian Laudrup og Frank Arnesen, kommer i gode hænder hos Michael Gravgaard, der er en vært, som man som seer godt kan lide at være i selskab med. Derfor glæder vi os meget over, at Michael Gravgaard har sagt ja til at løfte vores vigtige landskampe på Kanal 5, imens Mette Cornelius sikrer os endnu en ny, lille fodboldfan.

LÆS MERE: Mette Cornelius er blevet mor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden