Tirsdag, 20. december 2022 - af Majken Munk

Mille Gori og syv andre kendte skal forsøge at overleve på en øde ø

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Trailer til "Øen VIP" 
Video: Warner Bros. Discovery
Det handler om at overleve, når otte kendte sendes ud på en øde ø i et spritnyt program, der snart får premiere.

I det nye program ”Øen VIP” sættes otte kendte danskere af i vandet ud for en tropisk ø, som de selv skal kæmpe sig ind til.

De modtager kun et minimalt forråd de første 24 timer, for de kommende to uger skal de lære at klare sig selv på øen med simpelt grej.

Deltagerne er otte kendte danskere, som i de 14 dage fratages moderne livs bekvemmeligheder, når de skal overleve på en øde ø i Stillehavet.

Meget modgang rammer det kendte hold, der sammen med deres tre fotografer, som dokumenterer det hele, skal forsøge at samarbejde.

Men det kan være meget svært, når otte store personligheder mødes.

De kendte er tv-vært Mille Gori på 33 år, model Oliver Bjerrehuus på 46 år, tidligere ”Vild med dans”-danser Frederik Nonnemann på 32 år og tv-lægen Charlotte Bøving på 55 år.

Derudover deltager kok Thomas Rode på 54 år, skuespillet Sebastian Bull på 26 år, skateboarder Rune Glifberg på 47 år og model Philine Roepstorff på 29 år.

Thomas Rode, Rune Glifberg, Mille Gori, Frederik Nonnemann, Sebastian Bull, Charlotte Bøving, Philine Roepstorff og Oliver Bjerrehuus
Thomas Rode, Rune Glifberg, Mille Gori, Frederik Nonnemann, Sebastian Bull, Charlotte Bøving, Philine Roepstorff og Oliver Bjerrehuus er deltagere i "Øen VIP". 
Foto: Warner Bros. Discovery

De rejser alle sammen til øen med en personlig udfordring, mission og historie, og programmet vil portrættere dem hudløst ærligt.

Traileren, der kan ses øverst i artiklen, for ”Øen VIP” afslører, at der venter massevis af drama i det nye program.

”Øen VIP” får premiere på Kanal 5 og Discovery+ i starten af 2023.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden