21. dec. 2017
Af Karina Didriksen

Nanna Pörtner fra Jul i konditoriet: Derfor hedder jeg Dessertdragen

Nanna Pörtner fra "Jul i konditoriet" på TV 2.
Nanna Pörtner fra "Jul i konditoriet" på TV 2.
Foto: Lars H. Laursen
Der er en helt særlig grund til, at Nanna Pörtner fra TV 2’s ”Jul i konditoriet” har kælenavnet Dessertdragen i kagebranchen.

Konditoren Nanna Pörtner fra TV 2-programmet ”Jul i konditoriet” er indehaver af Dessertdragens Kageværksted i København.

Hun har i mange år haft kælenavnet Dessertdragen, og det er der en helt speciel grund til.

– Det er fordi, jeg har et frygteligt temperament! I virkeligheden er det her mit sande jeg, siger Nanna Pörtner med et grin til BILLED-BLADET og hentyder til en plakat i butikken, der forestiller en stor, farverig drage.

Røg ud af næsen

- Selve navnet fik jeg helt tilbage, da jeg var i restaurationsbranchen, af en lille køkkenchef, der syntes, at når jeg skældte ud, så kom der røg ud af næsen på mig, forklarer Nanna Pörtner og tilføjer:

- Det er jo en lille branche, så Dessertdragen hænger ved. Og så tænkte jeg, hvad skal jeg hedde, når jeg skal åbne en kagebutik? Så blev det til Dessertdragens Kageværksted.

Den 40-årige konditor åbnede den lille kagebutik på Sankt Peders Stræde i København for 12 år siden. Torsdag aften kunne hun og medarbejderne opleves i sidste afsnit af ”Jul i konditoriet” på TV 2.

Læs mere om: