Mandag, 6. marts 2023 — af Catja Klarskov

Ny sæson af Stjerner i trøjen: Kendis har valgt at bryde syv års tv-tørke og trækker nu i trøjen

Gustav Salinas 
Gustav Salinas 
Foto: Dan Mariegaard
Gustav Salinas medvirker i den nye sæson af “Stjerner i trøjen”, og dermed slutter syv års tv-tørke for den tidligere reality-stjerne.

Når den nye sæson af “Stjerner i trøjen” ruller over fjernsynsskærmen, betyder det, foruden skæg, konkurrerende kendis-underholdning, også et gensyn med den tidligere reality-personlighed Gustav Salinas.

Den tidligere så fjernsynsvante tv-kendis har nemlig valgt at bryde med syv års tv-tørke, selv om han aldrig selv troede, han nogensinde ville vende retur til reality-verdenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man har dog – som bekendt – et standpunkt, til man tager et nyt, og nu har kendissen, der blandt andet er kendt fra TV 3-programmerne “For lækker til love” og “Divaer i junglen” alligevel valgt at vende retur til skærmen.

Det fortæller han i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele. Heri afslører han desuden, at deltagelsen i rekrut-programmet ligeledes opfylder en gammel ungdomsdrøm for den tidligere tv-stjerne.

– Da jeg fyldte 18 år, der havde jeg en drøm om at komme i militæret. Men jeg blev erklæret uegnet. Jeg fik aldrig en grund. De sagde bare, at jeg ikke ville passe på godt ind, skriver Gustav Salinas i opslaget.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Første gang danskerne stiftede bekendtskab med Gustav Salinas var, da han som 18-årig forsøgte at finde kærligheden i TV 2-datingprogrammet “Dagens mand”. Siden da har han haft utallige tv-optrædener, ligesom han har haft sin egen rejseserie sammen med Linse Kessler.

For syv år siden valgte han at skifte spor og byttede tv-skærmen ud med en hverdag som livsstilscoach. 

Når fitnesscoachen snart skal dyste om sejren på TV, får han formodentlig selskab at to tidligere TV 3-kolleger – nemlig “Forsidefruerne” Jackie Navarro og Janni Ree. De har nemlig begge offentliggjort på deres Instagram-profiler, at de ligeledes medvirker, når underholdningsprogrammet sendes på Kanal 5.

Hvornår fjerde sæson af “Stjerner i trøjen” får premiere, er endnu uvis, men meget tyder på, at program-optagelserne går i gang nu.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden