17. jan. 2014
Af Karina Didriksen

Oliver Bjerrehuus forlader Big Brother

Oliver Bjerrehuus.
Oliver Bjerrehuus.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Modellen har været lukket inde i et hus i tre uger i Kanal 5-programmet "Big Brother", men om få dage bliver han lukket ud i friheden.

Den 30. december blev Oliver Bjerrehuus lukket inde i et aflukket hus i Skovlunde i Kanal 5-programmet ”Big Brother”. Her skulle han være husvært for 14 fremmede mennesker.

Efter tre uger uden kontakt til omverdenen lakker modellens ophold mod enden, og han kan glæde sig til, at han om få dage kommer ud i friheden igen.

- Det er lang tid. Jeg er ved at blive lidt bims. Jeg føler mig som en soldat, der er på vej hjem fra krig og ikke helt ved, om han kan falde til i det normale samfund igen, fortæller Oliver Bjerrehus til Ekstra Bladet i et telefoninterview fra Big Brother-huset.

Missionen fuldført

Hans mission i huset var at teste deltagerne på forskellige måder, og missionen er nu fuldført. Derfor kan Oliver Bjerrehuus på lørdag forlade ”Big Brother”.

Den 38-årige model glæder sig til, at han igen får sin kæreste Gunnvør og sine tre børn at se.

- Jeg har jo en lille familie og blandt andet en lille pige på seks måneder. Jeg er ret spændt på at se, om hun har fået tænder, om hun kravler rundt, og hvad hun ellers har lært, mens jeg har været væk, siger Oliver Bjerrehuus til Ekstra Bladet.

Før han blev lukket inde i huset, fortalte Bjerrehuus ellers til BILLED-BLADET, at han skulle være væk fra sin familie i tre måneder. Men temaet i årets ”Big Brother” er sandheder og løgne, så den udtalelse viste sig altså ikke at være helt sand.

Læs mere om: