21. nov. 2014
Af Casper Nielsen

Pelle Hvenegaard vært i nyt kontroversielt program

Pelle Hvenegaard.
Pelle Hvenegaard.
Foto: Martin Høien/BILLED BLADET
Pelle Hvenegaard blev overtalt af sin kone til sige ja til et nyt kontroversielt program på Kanal 5. Her skal fraskilte forældre dyste om en million kroner til deres børn.

Pelle Hvenegaard var meget i tvivl. Skulle han sige ja til at stå i spidsen for et nyt TV-program på Kanal 5 pakket med sprængstof?

Konceptet er, at fraskilte forældre skal gå sammen og dyste mod andre fraskilte forældre om en million kroner til deres børn. Men Hvenegaard siger til Ekstra Bladet, at han ikke var rigtig glad for tanken om at skulle udnytte fraskilte forældres mulige skænderier til at lave godt TV.

Først efter at have set en tidligere israelsk udgave af programmet begyndte Hvenegaard at bløde op. Alligevel var det hans kone, der afgjorde tvivlen.

- Min kone sagde med det samme, at det lød superfedt, at de fraskilte forældre skal arbejde sammen, og at de nok kan få noget godt ud af det, siger Pelle Hvenegaard til avisen.

Programmet er allerede optaget på den kanariske ferie-ø Fuerteventura. Pelle Hvenegaard kender derfor resultatet af indholdet og afslører, at hans kone ramte rigtigt. Vi andre må vente til foråret, når programmet får premiere på Kanal 5.

Læs mere om: