Tirsdag, 4. november 2014 - af Luise Marie Bekker

Popstars-vinder: Det var svært at holde hemmeligt

Popstars
Linnea sammen med de tre "Popstars"-dommere Medina, Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.
Foto: Kanal 5
Medina, Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller O'Conner bestemte, at Linnea skulle vinde "Popstars". Hun har nu holdt på hemmeligheden i halvanden måned.

- Jeg vidste slet ikke, hvordan jeg skulle reagere. Så jeg smilede bare i hele krydderen. Jeg regnede ikke med, at jeg ville vinde, så det var helt vildt.

Sådan beskriver Linnea fra "Popstars" på Kanal 5 det øjeblik, hvor hun vandt finalen i programmet og blev Danmarks nye popstjerne. 

Siden 20. september har hun holdt på den store hemmelighed, at hun løb med sejren.

- Det har været svært. For rigtig mange har spurgt mig, om jeg er vinderen, og jeg har ikke kunnet sige det til andre end min familie og min kæreste Nicolaj, siger hun.

"Jeg holder fast i mig selv"

I aften er hun blevet fejret med sushi og champagne af venner og familie, der så finalen sammen med hende.

I løbet af konkurrencen har hun fået rigtig mange udfordringer. For eksempel at hun skulle stå på en scene i BH.

- Jeg har knoklet. Og knoklet for at holde fast i mig selv. Jeg har for eksempel sagt nej til de ting, jeg ikke ville, som at have specielt udfordrende tøj på, siger hun.

Popstjernen vil bevare jordforbindelse

For at holde jordforbindelsen, som hun selv kalder det, har hun nu fået job som tilkaldevikar på en skole, men det betyer ikke, at popstjerne-drømmen er død.

- Jeg bliver 100 procent sikkert ved med at lave musik. Nu skal jeg bare lige til at finde ud af, hvilken musik jeg vil lave, og min nye single skal indspilles, så I alle sammen kan høre den i radioen.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden