10. okt. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Så kom billedet: Se Christiane og L.O.C.’s skønne baby

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller.
Foto: Krestine Havemann
25. september blev TV-værten Christiane Schaumburg-Müller og musikeren L.O.C.’s forældre til lille Constantin, og BILLED-BLADET har fået lov til at vise det første billede.

Lykken er stor hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Conner, der naturligvis er vilde med deres lille dreng, Constantin.

Nu viser Christiane et sødt billede, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe, af sin lille søn.

Af den medfølgende tekst fremgår det, at de nybagte forældre har været lidt uenige om, hvorvidt den lille ny skulle vises frem på Instagram eller ej.

https://imgix.billedbladet.dk/christianes_bilede_2.jpg
Foto: Privat

Og det fremgår også, at Christiane Schaumburg-Müller fik forhandlet sig frem til, at guldklumpen måtte vises frem på det sociale medie.

Christiane Schaumburg-Müller skriver:

"Efter en "lille" hjemlig diskussion om "retten til selv at vælge når det engang bliver aktuelt" har jeg fået gennemtrumfet et lille kompromis (nemlig et billede af guldklumpen, der betyder alt-)

For selvom verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov at bestemme, om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årti's tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor, der en sjælden gang imellem ikke kan lade være at vise sin smukke søn frem til hele verden!”.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-67342.jpg
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Læs mere om: