Sådan fejrer Christiane Schaumburg-Müller Halloween

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor.

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor.

Foto: Jacob Ljørring
TV-værten har for første gang begivet sig ud i at lave sin egen græskarlygte.

I dag er det Halloween, og den amerikanske skik med at skære græskarlygter og klæde sig ud har så småt vundet indpas i Danmark – også hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor.

Således fortæller Christiane Schaumburg-Müller på sin blog, hvordan hun for første gang har givet sig i kast med at lave sin egen græskarlygte:

- Vi (havde) besluttet, at nu, med hus og det hele, skulle vi også have græskar ved døren. Jeg var sent ude, og tilmed på cykel hjem fra arbejde, og skulle både handle ind og købe græskar – dårlig kombi. Så I kan selv gætte, at det ikke blev til de største græskar. Men de var fine.

- Jeg søgte på #pumpkins på Instagram og fandt det motiv, jeg ville lave. Det endte med slet ikke at ligne – altså overhovedet. Min blev sådan et glad græskar og slet ikke uhyggeligt. Jeg tror simpelthen, klokken var for mange, og jeg var for træt. Men det var virkelig hyggeligt og sjovt – især sjovt, at de blev så grimme, skriver Christiane Schaumburg-Müller blandt andet.

Om Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor også vil klæde sig uhyggeligt ud i dagens anledning, fortæller "Popstars"-værten ikke, men hun skriver, at hun også har lavet en græskarsuppe og fundet flotte inspirationsbilleder til, hvordan man kan dække et flot Halloween-bord.

Se mere på Christiane Schaumburg-Müllers blog – klik her

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden