25. apr. 2021
Af Majken Munk

Sarah Bro i Over Atlanten: Derfor var det en vellykket tur

Sarah Bro
Sarah Bro
Foto: Per Arnesen/ Discovery Networks
For den tidligere svømmer Sarah Bro var det lidt af et eksperiment at skulle være ombord på en båd i 21 dage med en række mennesker, hun ikke kendte på forhånd.

Det var med fugtige håndflader, at Sarah Bro sagde ja til at deltage i ”Over Atlanten”.

Hun kendte ikke nogen af de øvrige fem danske kendte, hun skulle bruge 21 dage ombord på båden med, så hun var spændt på, hvordan de skulle klare det.

Dynamik på båden

Sammen med Felix Smith, Johannes Nymark, Ditte Julie Jensen, Umut Sakarya og Lars Løkke Rasmussen sejlede Sarah Bro ud fra Lanzarote og kunne se frem til 21 dage med den besætning.

Forinden kendte de ikke hinanden personligt, men heldigvis gik det rigtig fint.

- Jeg synes, at dynamikken på båden var helt fantastisk. Det er, når jeg ser tilbage på det, også det, der var rigtig vigtigt for mig, og det jeg tager med derfra. Ja, vi sejlede over Atlanten, og det var også det, der var planen, men det var også et lille socialt eksperiment på en måde, og det klarede vi alle sammen bare så godt, siger hun til BILLED-BLADET.

Stadig gode venner

Faktisk ses hun fortsat med en række af dem, hun sejlede over Atlanterhavet med.

- Vi står her den dag i dag på den anden side og er stadig venner, snakker sammen og har gode relationer på kryds og tværs, siger den 25-årige tidligere svømmer.

Det eneste, der til tider udfordrer den gode stemning på båden er, at vejret er meget vindstille, men også den udfordring tager besætningen med oprejst pande.

Følg med i om Sarah Bro og resten af besætningen når at krydse Atlanten på de 21 dage på Discovery+ eller Kanal 5 hver søndag.

Læs mere om: