24. aug. 2017
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Pelle Hvenegaards datter er klar til dansk sommer

Pelle Hvenegaard
Pelle Hvenegaard
Foto: Lars H. Laursen
TV-værten Pelle Hvenegaards datter Zoe Ukhona klæder sig fornuftigt på i det danske sommervejr, fremgår det af billede på Facebook.

Den 41-årige TV-vært Pelle Hvenegaard er lige nu på barsel med sin etårige datter Zoe Ukhona, som han adopterede fra Sydafrika i efteråret 2016.

Lille Zoe Ukhona har da også allerede tilpasset sig det danske klima, og Pelle Hvenegaard viser på Facebook, at hun har fået et fint gult sæt regntøj.

- Klar til mere dansk sommer, skriver Pelle Hvenegaard i billedteksten.

Opdateringerne er søde

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses en storsmilende Zoe Ukhona i gult regnsæt hjemme i TV-værtens køkken.

Siden lille Zoe Ukhona flyttede ind hos Pelle Hvenegaard og hans hustru Caroline Gullacksen, er det blevet til mange søde opdateringer på de sociale medier.

Der er ingen tvivl om, at den sympatiske TV-vært nyder faderglæden og sætter stor pris på at kunne hellige sig sin datter.

Ventetiden på adoption var lang

Snart har Pelle Hvenegaard planer om at udgive en bog, der handler om ægteparrets kamp for at blive forældre.

Der skulle nemlig går tre år fra parret blev godkendt til adoption, før de kunne stå med Zoe Ukhona i armene og kalde sig forældre.

Nu er deres tilværelse som familie for alvor faldet i hak, og der er ingen tvivl om, at både Pelle Hvenegaard og hans hustru er de fødte forældre.

Læs mere om: