SE DEN SØDE VIDEO: Pelle Hvenegaards datter synger fødselsdagssang

Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Pelle Hvenegaard fejrede sin 42-års fødselsdag med datteren Zoe Ukhona, som er hans livs største gave.

Den 29. august kunne TV-vært Pelle Hvenegaard fejre sin 42-års fødselsdag, og her var han selvfølgelig i godt selskab med sin etårige datter Zoe Ukhona.

Efter han sammen med hustruen Caroline Gullacksen endelig fik lov at adoptere Zoe Ukhona fra Sydafrika sidste år, holder han nu barsel.

Derfor er der god tid sammen med datteren, som han på denne dag havde valgt at lave en lille, sød video til Facebook sammen med, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Pelle Hvenegaard: Zoe er mit livs gave

- I dag er det Pelle-fars fødselsdag – hurra, hurra, hurra! Og han har fået en gave i år, som han har ønsket sig i mange år, synger Pelle Hvenegaard glad.

Han får god hjælp af Zoe Ukhona, der har lært flere og flere ord, som tiden går, og som altså også har lært at synge fødselsdagssang.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Pelle Hvenegaard afslører samtidig, at hans datter startede dagen ud med et lystigt ”tillykke, far”, og det har selvfølgelig gjort ham glad.

Nok især i betragtningen af, at datteren har været lidt længe om at lære lige præcis det ord, selv om Pelle Hvenegaard har gjort sig mange anstrengelser.

- Du er så sød. Du er den bedste gave, man kan ønske sig, siger TV-værten kærligt til Zoe Ukhona og kysser hende på kinden.

Under sin barsel arbejder Pelle Hvenegaard desuden på en bog, der handler om den lange proces, inden ægteparret fik lov at adoptere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden