SE VIDEOEN: Pelle Hvenegaard på cykeltur med hustru og datter

Caroline Gullacksen og Pelle Hvenegaard

Caroline Gullacksen og Pelle Hvenegaard

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-vært Pelle Hvenegaard har været en tur i ladcyklen med datteren Zoe Ukhona og med hustruen Caroline Gullacksen Hvenegaard bag styret.

Den 41-årige TV-vært Pelle Hvenegaard er lige nu på barsel med sin etårige datter Zoe Ukhona, og han nyder i den grad sommeren med sin familie.

I weekenden var han så privilegeret at sidde i ladcyklen med datteren, mens hustruen trampede løs i pedalerne.

- Baaaabuuu, kom nu mor, skriver Pelle Hvenegaard på Facebook.

Familien leger ambulance

I videoen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses TV-værten med datteren i skødet, mens han forsøger at få hende til at sige ”fart på”.

”Fart på” bliver dog for lille Zoe Ukhona til et ”baaabuu”, så det giver rig mulighed for, at familien kan lege ambulance i Københavns gader.

Alt imens har Caroline Gullacksen Hvenegaard sit hyr med at bringe sit vognlæs frem, og hun pruster en lille smule i baggrunden.

Cykelkaravanen blev overhalet

”Kom nu, mor!”, siger Pelle Hvenegaard begejstret til sin hustru, der naturligvis ligesom sin datter har taget en cykelhjelm på til turen.

”Det er, fordi der er en forfærdelig ulykke lige fremme, hvor vi skal ud og redde dem. Baaabuu!”, digter Pelle Hvenegaard.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Cykelkaravanen når dog lige at blive overhalet af en cyklist, så familien kan ikke prale af at være de hurtigste på cykelstien, men i hvert fald har de hygget sig undervejs.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden