23. sep. 2014
Af Luise Marie Bekker

Søren Rasted: Jeg ved mere om makeup end andre mænd

Søren Rasted
Søren Rasted
Kanal 5
Det har haft sin pris at blive den store musiker, Søren Rasted er i dag. Han har måttet lyve sig til jobs, og så har han haft makeup på, siden han var i midten af tyverne.

I aftenens udgave af "Popstars" på Kanal 5 skal deltagerne styles og fotograferes, og dommer Søren Rasted giver de unge mænd gode tips.

Selv har han været til hundredevis af fotoshoots - og så har han altid haft make up på - for det skal man som popstjerne.

- Jeg har altid haft en stor drøm om at blive en stor sanger og producer og sangskriver, og jeg lavede interview med mig selv, da jeg var 11 år, både på engelsk og dansk, fortæller Søren Rasted til Kanal 5.

- Men når sandheden skal frem, var jeg ikke en stor musiker. Jeg blev fyret fra et band, da jeg var 19-20 år, og det var en stor nedtur for mig. Så måtte jeg finde på noget andet at lave, og jeg har blandt andet spillet røven på kamelen Johanna, siger han.

Søren opdagede, at han havde flair for at skrive sange og fik hurtigt både små og store job.

- Mange af dem løj jeg mig simpelthen til, afslører han.

Som vi alle ved, blev han en del af gruppen Aqua, der lavede hit på hit. Og selvom det var fedt for ham, kunne der også være besværligheder ved at være stjerne:

- Når jeg for eksempel kom hjem til min mor og far, og min mor spurgte: "Nå, hvad lavede du så i sidste uge", kunne jeg ikke fortælle, at jeg havde spillet for 20.000 mennesker og drukket øl med Bon Jovi på en stripbar, fortæller Søren Rasted.

Se Søren Rasted fortælle om sit forhold til makeup på Kanal 5's hjemmeside - klik her

Læs mere om: