Stine Bolther ny vært på Krimi5: Jeg har ingen lig i lasten

Stine Bolther flyttede for to år siden med sin familie fra lejlighed på 5. sal til hus med have og masser af frisk luft
Stine Bolther flyttede for to år siden med sin familie fra lejlighed på 5. sal til hus med have og masser af frisk luft
Foto: AOP

Stine Bolther har afløst Tine Røgind som TV-vært i Krimi5 efter hun blev indblandet i en narkosag

Lørdag, 8. oktober 2011 - af Frodi Holm Knudsen

Efter mere end 12 år som kriminalreporter på Ekstra Bladet tog hun springet hen over sommeren til Kanal 5, da hun fik tilbudt jobbet som Thomas Myginds medvært i det populære program, "Krimi5".

- Jeg brænder for kriminalstoffet, selv efter 12 år i branchen. De sidste par år har jeg også skrevet tre bøger om emnet, så jobtilbuddet på "Krimi5" var helt uimodståeligt for mig.

Men selv om Stine Bolther har arbejdet med nogle af Danmarks værste kriminelle i sine år som reporter på Ekstra Bladet, har hun selv formået at holde sin private sti helt ren.

- Jo, jeg er skam blevet spurgt, om jeg har lig i lasten, og jeg blev grundigt undersøgt, før jeg fik jobbet. Heldigvis har jeg kun nogle parkeringsbøder at byde på, griner Stine Bolther.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Den første dag i det nye job havde hun rigtig mange sommerfugle i maven. Hun har nemlig aldrig lavet TV før.

- Thomas var heldigvis meget omsorgsfuld og sendte søde og opmuntrende mails til mig. Og så er han hele tiden interesseret i, at jeg er rolig og føler mig godt tilpas, når vi optager indslagene.

Selv om Stine Bolther nu træder ind i danskernes stuer hver torsdag aften kl. 20, holder hun strengt på, at hendes eget privatliv netop er privat.

- Hvis jeg var vært på et boligprogram, var det en anden historie. Så ville jeg ikke have noget imod, at folk fik lidt at vide om mit privatliv. Men når man som jeg arbejder med kriminalstof, så risikerer man altid at få trusler fra de kriminelle. Derfor vil jeg ikke have, at min mand og mine børn skal genkendes i medierne, siger Stine Bolther, der dog godt vil røbe, at hun mødte sin mand, Simon, for ni år siden, at de stadig er meget lykkeligt gift, og at de har børnene Sofie på seks og Mathias på tre sammen.