4. feb. 2021
Af Majken Munk

Stjerner i trøjen: Dette har bagedyst-vinder også styr på

Tobias Hamann i "Stjerner i trøjen"
Tobias Hamann i "Stjerner i trøjen"
Foto: Per Arnesen/ Discovery Networks
Et hold af kendte danskere skal lære militærdisciplin i ”Stjerner i trøjen”, hvor ” Den store bagedyst”-vinderen Tobias Hamann endnu en gang viser sine evner.

På Frennenæs Kaserne har 12 kendte danskere indvilliget i at indtræde i militærtræning under ledelsen af Oberst Dar Salim i Kanal 5-programmet ”Stjerner i trøjen”.

I premieren viser den tidligere vinder af ”Den store bagedyst” Tobias Hamann, at han har mange evner, der rækker ud over konditori.

Sat på prøve

Formålet med programmet er at lære de 12 kendte danskere sammenhold, for det er noget af det vigtigste, Dar Salim selv har fået med fra sin egen værnepligt i Livgarden.

- Jeg håber på militær træning og hårde fysiske udfordringer i uvante rammer, kan få alle, selv dén her flok, til at tænke mindre på sig selv, mere i sammenhold og blive en bedre version af sig selv. Lad os se, om det lykkedes, siger Dar Salim i en pressemeddelelse.

https://imgix.billedbladet.dk/stjerner-i-troejen_601a69da4fd06_darogjacob.jpg
Dar Salim og Jacob Riising er værter på "Stjerner i trøjen" på Kanal 5.
Foto: Per Arnesen/ Discovery Networks

På den første dag testes holdet af kendisser i kondition og styrke, samt mange af de militære regler, der hersker på en kaserne.

Løb og styrke

Først skal deltagerne testes på konditionen, når de skal løbe 3000 meter på tid.

Hurtigt er ”Den store bagedyst”-vinderen Tobias Hamann i front. For det bliver han rost af befalingsmændene. Han er den deltager, der klarer sig igennem på den suverænt bedste tid.

Da kendisholdet skal teste deres styrke viser han også, at han besidder en råstyrke uden lige. De fleste af øvelserne gennemfører han, hvilket ikke er en selvfølge for alle.

Til slut sidder han – sammen med Laila Friis Salling – længst i wall sit op ad muren. Tobias Hamann sidder så længe, at han kramper, da han skal rejse sig.

Dygtige deltagere

Foruden Tobias Hamann er de øvrige deltagerere skuespiller Ali Sivandi, influencer Elvira Pitzner, tidligere cykelrytter Jesper Skibby, musikeren Bro, skiløber Laila Friis Salling, influencer Mascha Vang, tv-vært Mattias Hundebøll, tidligere model Oliver Bjerrehuus, tv-vært Signe Lindkvist, influencer og rytter Thalia Pitzner og komiker Torben Chris.

I de kommende ti programmer skal de gennemføre en række udfordringer som 20 kilometer march med oppakning og at kaste sig ud af et fly.

Følg med i, hvordan det går deltagerne i ”Stjerner i trøjen” hver torsdag klokken 21.30 på Kanal 5 eller på Discovery+.

Læs mere om: