Onsdag, 15. juni 2016 — af af Helle Skram de Fries

Thomas Evers og Anna David: Hjælp os!

Thomas Evers Poulsen, Pelle Hvenegaard og Anna David
Thomas Evers Poulsen, Pelle Hvenegaard og Anna David
Foto: Jesper Sunesen
Ved optagelserne til et muligt nyt TV-program blev Thomas Evers Poulsen og Anna David nødt til at bede deres Facebook-følgere om hjælp.

"Hjælp, I må komme og hjælpe mig. Jeg er lænket fast, og det er kun jer, der kan få mig fri".

Sådan lød det fra Thomas Evers Poulsen i en video, han 15. juni lagde op på sin Facebook profil. Af vidoen fremgik det, at han befandt sig et sted på Refshaleøen i København, og en fan, Ida Jagd, der følger Thomas på Facebook, tog straks afsted fra Hundige sammen med sine to store Alaskan Mallamut-hunde, Felix og Alenya , for at befri den fastlænkede Thomas Evers Poulsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Missionen lykkedes, og næste stop var Havneholmen - foran Aller-huset - hvor BILLED-BLADET mødte Thomas Evers Poulsen, Anna David og Pelle Hvenegaard.

Al hurlumhejet var forårsaget af en prøveoptagelse, som Warner Bros. laver til et muligt program på Kanal 5. Her skal en række kendte mennesker få deres følgere på de sociale medier til at hjælpe sig med forskellige opgaver.

Foran Aller-huset lød opgaven på at samle følgere til at bygge en stor tømmerflåde.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Thomas Evers og Anna David med bind for øjnene

Thomas Evers og Anna David var med i den første prøveoptagelse sammen med Pelle Hvenegaard, der skal have værtsrollen, hvis programmet bliver realiseret.

- I morges blev vi blindfoldet og fulgt ud til et ukendt sted, som viste sig at være Refshaleøen. Her var vi lænket fast, og jeg blev så løsnet fri af Ida jagd, der kom med sine to Alaskan Malamut-hunde Felix og Elanya, fortæller Thomas Evers Poulsen til BILLED-BLADET.

Anna David blev befriet af Soifie, der er stor fan af sangeren.

- Jeg er snart 15 år, og jeg har fulgt Anna David, siden jeg var otte. Jeg er vild med hendes musik og har også være med oppe poå scenen.

- Ja, Sofie og jeg har lært hinanden at kende, så hun er både en følger og en ven, fortalte en smilende Anna David.

Senere skal andre kendte sættes på diverse opgaver, der kun kan løses med hjælp fra de følgere, kendisserne har på de sociale medier.

Det er nemlig på disse platforme, de kendte beder om hjælp.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden