Fredag, 1. august 2014 - af Karina Didriksen

Thomas Mygind løser mordgåder med ånders hjælp

Thomas Mygind.
Thomas Mygind.
Foto: Lars Aarø
I et nyt Kanal 5-program skal TV-værten løse uopklarede mordsager sammen med synske danskere.

Der er mere mellem himmel og jord, end mange måske tror – i hvert fald hvis man spørger Thomas Mygind.

TV-værten har en stor interesse for det overnaturlige, og til efteråret skal han være med til at genåbne en række danske, uopklarede mordsager med hjælp fra clairvoyante i programmet ”Fornemmelse for mord”.

- Da jeg var ung, smuk og mager var jeg enormt fascineret af den såkaldte alternative verden og fik prøvet det hele af, altså astrologi, healing, drømmetydning, clairvoyance, tarotkort og så videre, siger Thomas Mygind til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg har afsøgt hele det der felt, så jeg har en grundlæggende dyb interesse for det. Og jeg er helt sikker på, at der er et eller andet.

Kontakt til de døde

Under optagelserne viste det sig, at de synske danskere flere gange ramte rigtigt, når de skulle komme med fakta om de enkelte mord, og det har styrket Thomas Myginds tro på, at der findes ting, som man ikke kan forklare.

- Når der var kontakt med den afdøde, kunne jeg stille spørgsmål til den clairvoyante, der så med sine evner og talenter fik hevet nogle svar ned. For mig har det været en meget, meget spændende proces, siger han.

”Fornemmelse for mord” får premiere på Kanal 5 til efteråret, og programmet genoptager uopklarede mordsager fra 1985-2008.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden