2. feb. 2015
Af af Lisbeth Grube og Karina Didriksen

TILLYKKE Ibi Makienok fylder 40 år: Jeg har nået mine mål

Ibi Makienok fylder 40
Ibi Makienok fylder 40
Krestine Havemann/BILLED-BLADET
TV-værten Ibi Makienok runder i dag et skarpt hjørne, kan snart fejre 10-års jubilæum, og så er hun vært på Kanal 5’s store forårssatsning ”Tag pengene og løb”.
Til foråret har SBS Discovery Media premiere på tre helt nye programmer, og det er trekløveret Oliver Bjerrehuus, Pelle Hvenegaard og Ibi Makienok, som har værtstjansen på hver sit program. Ibi Makienok er i front på Kanal 5’s ”Tag pengene og løb”, og hun sagde ja med det samme, da hun fik tilbudt værtsrollen på programmet, hvor to personer får udleveret en kuffert med 100.000 kr. og derefter skal skjule den for nogle dygtige efterforskere. - Jeg har aldrig prøvet at lave et gameshow før, og så er jeg en sucker for crimeprogrammer. Jeg læser vildt mange krimibøger, så da de spurgte mig, hoppede jeg på med det samme, forklarer TV-værten.

Fint at fylde 40

Hun fylder 40 år i dag, mandag, og kan fejre 10-års jubilæum i TV-branchen i 2015, men alderen er ikke noget, Ibi Makienok tænker så meget over. – Jeg har det rigtig fint med at blive 40. Jeg havde en krise, da jeg fyldte 30, fordi jeg ikke følte, at jeg havde opnået noget, men det føler jeg, at jeg har nu. Jeg har fået indfriet mange af de ambitioner, jeg har haft, siden jeg var lille. Jeg har jo også jubilæum i år, så det er to store ting, siger hun til BILLED-BLADET og tilføjer: – Jeg har både inkasseret en pris for bedste vært, men også fået en e-handelspris, fordi jeg er iværksætter ved siden af. Så jeg føler lidt, at jeg gør, hvad der passer mig, og jeg får også udbytte af det. Ibi Makienok er mor til seksårige Anakin, og i september blev hun gift med den 16 år yngre fodboldspiller Simon Makienok, der bor i italienske Palermo.

Ingen børn på vej

På trods af, at hun snart runder et skarpt hjørne, er der i øjeblikket ingen familieforøgelse i udsigt. – Vi har overhovedet ikke nogen børneplaner lige nu, fordi det var så stor en omvæltning at blive gift, få et nyt hjem, og Anakin skulle begynde i skole. Derudover fylder jeg jo 40 og har snart jubilæum, så der sker ret meget hele tiden. Derfor er det ikke noget, vi snakker om lige nu, og jeg tænker faktisk heller ikke så meget over det, fortæller TV-værten.

Læs mere om: