Mandag, 9. september 2013 — af Karina Didriksen

TV-kokken Thomas Rode spiser tre retter til morgenmad

Thomas Rode.
Thomas Rode.
Foto: Hanne Juul
Den kendte køkkenchef elsker at gøre meget ud af maden, selv når det gælder dagens første måltid.

Thomas Rode og hustruen Thilde Maarbjerg ændrede deres livsstil i 2009 og har siden da udelukkende levet af den såkaldte stenalderkost. For nogen vil den grønne og sunde mad måske blive kedelig i længden, men det gælder ikke i TV-kokkens hjem.

- Jeg kan ikke forestille mig brød, ris og pasta, der smager bedre end det mad, vi spiser, så det føles ikke, som om vi opgiver noget. Vi tager det også til ekstremer og kan sagtens finde på at spise tre retter til morgenmad, fortæller Thomas Rode til Alt for damerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har levet af stenalderkost i så lang tid, at hans krop reagerer, når han enkelte gange ”synder” og spiser usund mad.

- I går var jeg til middag hos Thildes forældre og fik is med bær til dessert. Vi kom til at spise alt for meget af det, og da vi cyklede hjem, var vi helt færdige, tunge og trætte. Så kan man med det samme mærke, hvad dårlig kost gør ved en, forklarer han.

Thomas Rode og hustruen Thilde Maarbjerg har skrevet kogebogen ”Palæo. Stenalderkost og træning”, som udkommer den 3. oktober.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden