Karen Thisted løj for at slippe af med veninderne

Karen Thisted.

Karen Thisted.

Arkivfoto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Forfatteren og TV-værten afslører, at hun ikke er bange for at fortælle en hvid løgn, hvis hun vil have fred.

Journalist, TV-vært og forfatter Karen Thisted, der blandt andet kendes fra TV 2-programmet ”Mormors Bordel” med Suzanne Bjerrehuus og erindringsbogen ” Så skal der leves”, fortæller i et stort interview til magasinet Q, at hun ofte benytter sig af en lille, hvid løgn.

- Beatles synger ”Take a sad song and make it better”, og det føler jeg, at jeg gør, når jeg lyver. Du kan skåne så mange mennesker ved at bruge den lille, hvide løgn. Jeg kan godt finde på at lyve, når jeg ikke kan overskue et arrangement og trænger til at være mig selv. Det kan folk godt have svært ved at forstå. Jeg har mine helt egne, særlige rutiner, fortæller Karen Thisted.

Fik lidt dårlig samvittighed

- En dag var jeg taget helt til Gilleleje for at få helt friske fisk og derefter taget hjem. Jeg glædede mig helt vildt til at skulle spise de fisk. Men lige som jeg står der og tilbereder de skønne fisk og kogte aspargeskartofler, dukker to af mine veninder, jeg ikke havde set længe, op i vinduet med store smil. Jeg skynder mig at råbe ”I kan ikke komme ind!”. Jeg blev helt desperat. ”Hvorfor?” råbte de, og så svarede jeg, at jeg havde besøg af intet mindre end hele Politikens forlag. De blev lidt mærkelige i ansigterne, men endte med at køre. Puha – jeg var lettet, men fik også lidt dårlig samvittighed, fortæller Karen Thisted i magasinet Q i denne måned.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden