Søndag, 4. oktober 2020 - af John Lautrup

Kim Bildsøe Lassen: Derfor er Divya dejlig

Kim Bildsøe Lassen
Divya Das og Kim Bildsøe Lassen
Foto: Søren Lamberth
Kim Bildsøe Lassen har skrevet en bog sammen med sin samlever og fagfælle, Divya Das, som han kalder "det klogeste menneske, jeg kender".

Kim Bildsøe Lassen har masser af lovord at sige om sin samlever, Divya Das. Det sker i et fælles interview om deres nye bog, "Briterne og Brexit", der udkommer på tirsdag. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi kan godt begge to fyre op under kedlen, men vi smider trods alt ikke med porcelænet. Og det er en lille ting, i forhold til at jeg aldrig – som i aldrig – ved, hvad Divya vil svare, når jeg spørger hende om noget. Altså jeg har ingen idé om, hvad hun vil svare, og det gør det jo utroligt interessant at være sammen med hende. Hos mange mennesker ved man jo, hvad de vil sige, inden de åbner munden. Sådan er det ikke hos os, måske fordi vi har nogle meget forskellige udgangspunkter. Vi taler meget, ikke?, siger Kim Bildsøe Lassen.

– Jo, det er vi gode til. Vi taler meget, og vi taler om meget, svarer Divya Das.

Og det er der ifølge Kim Bildsøe Lassen for hans vedkommende en rigtig god grund til. 

- Divya er det klogeste menneske, jeg kender, indleder han.

– Det mener jeg virkelig. Hun er i stand til at tilgå tingene analytisk og systematisk, samtidig med at hun er enormt god til at afkode følelser og forstå strømninger. Dertil kommer, at hun er sindssygt flittig. Det er altså noget af en cocktail, som det er fantastisk at få lov til at stikke snablen ned i og tappe af, uddyber han.

Læs stort interview med Divya Das og Kim Bildsøe Lassen i BILLED-BLADET, der kom på gaden torsdag den 1. oktober. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden