Lørdag, 2. juli 2011 — af af Ken Richter

Kim Bildsøe og Divya Das går ud sammen

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen
Kim Bildsøe og Divya Das
Foto: Niels Henrik Dam
De kommer fra hver sin TV-verden, og alligevel kan 33-årige Divya Das fra TV 2 News og 48-årige Kim Bildsøe Lassen fra DR Nyhederne godt finde ud af at gå ud sammen.

I hvert fald nød de hinandens selskab til velgørenhedsarrangementet GolfAid Galla på Hotel Opus i Horsens. Kim Bildsøe Lassen, der er habil til at svinge golfkøllen, havde tilmeldt sig med ledsager, og det viste sig at være Divya Das.

- Det vil være at stramme den at kalde os for et nyt par. Vi fulgtes ad, og det var rigtig hyggeligt, understreger Kim Bildsøe Lassen, der ikke har yderligere kommentarer til det nære venskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den erfarne nyhedsvært deltog på Horsens Golfbane sammen med en række kendte danskere i Stjernegolf, som skaffer penge til syge børn på danske hospitaler, og Divya Das, der ikke spiller golf, var ikke sikker på, at hun dagen efter festen skulle med ud på golfbanen for at se Kim Bildsøe Lassen slå sig løs i turneringen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Det vil jeg overveje. Måske vil jeg hellere en tur i LEGOLAND, sagde Divya på vej ind til gallafesten.

Ved tidligere festlige lejligheder er parret ofte set i selskab med hinanden, og der er ingen tvivl om, at de begge har meget at fortælle. Mens Kim Bildsøe Lassen indtil for et par år siden var udstationeret med kone og to børn i Washington for DR, så har Divya Das, der er født i Danmark af indiske forældre, giftet sig til efternavnet Andersen. Hun blev skilt efter to års ægteskab i 2006, og som uddannet geograf begyndte hun for syv år siden som vejrpige hos DR, før hun blev nyhedsvært på TV 2 News.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden