27. mar. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Kristian Bech har fået hjælp fra datteren: Har tegnet navneskiltet til ny virksomhed

Kristian Bech
Kristian Bech.
Foto: Mikael Rieck
Kristian Bechs datter Lillie Engberg-Bech har sørget for et fint navneskilt til Kristian Bechs nye produktionsselskab ”MISSING MEDIA”.

Tilbage i februar offentliggjorde Kristian Bech, at han sammen med sin gode ven og kollega, Rune Vesterlund, havde stiftet produktionsselskabet ”MISSING MEDIA”.

Dengang kunne han også fortælle, at de allerede havde lavet et aftale om at overtage licensrettighederne til at producere blandt andet ”Som sunket i jorden”, som han de seneste år har været fast vært på.

- Jeg har en kæmpe kærlighed til arbejdet med at finde forsvundne personer og hjælpe folk med at finde de svar, de søger. Jeg glæder mig meget til at kunne dykke endnu mere ned i de komplekse sager, vi arbejder med, og forhåbentlig på sigt udvikle formatet yderligere, fortalte Kristian Bech dengang i en pressemeddelelse, som BILLED-BLADET havde fået tilsendt.

Men med en ny virksomhed dukker der også andre ting end rettighed op, som man skal have styr på. Man skal fx også have et kontor, et grafisk udtryk og naturligvis også et navneskilt til kontoret.

Og nu er navneskiltet for ”MISSING MEDIA” heldigvis på plads. Og det Kristian Bechs egen datter, Lillie Engberg-Bech.

MISSING MEDIA
"MISSING MEDIA" har fået et fint navneskilt, der er tegnet af Kristian Bechs datter, Lillie Engberg-Bech.
Foto: Privat

På billedet, som BILLED-BLADET har fået tilsendt af Kristian Bech, kan man se, at der sammen med navnet er tegnet de to superheltefigurer RoboCop og Batman.

Og det er ikke helt tilfældigt, at det er de to figurer, der figurerer på navneskiltet:

- Årsagen til figurerne er, at jeg er fan af superhelte og finder motivation i livet af dem. Da både Rune og jeg er fan af Batman og jeg har en baggrund fra politiet, blev det RoboCop, der jo også er politimand, der pryder tegningen sammen med the Old Bat, fortæller Kristian Bech til BILLED-BLADET.

Og mon ikke, at det er et par veltilfredse ejere af ”MISSING MEDIA”.

Instagram deler Kristian Bech i hvert fald et billede, hvor både han og Rune Vesterlund ser yderst tilfredse ud med resultatet af navneskiltet.

Med offentliggørelsen af produktionsselskabet, fortalte Kristian Bech også, at de allerede er i gang med en ny sæson af ”Som sunket i jorden”, men hvornår vi får den at se, er endnu uvist.

Læs mere om: