Tirsdag, 4. februar 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed-par jubler: Vi er blevet forældre

Thomas og Nicoline Bertram
Thomas og Nicoline Bertram
Foto: Dan Mariegaard
Thomas og Nicoline Bertram fandt kærligheden og hinanden i "Landmand søger kærlighed", og nu er parret blevet forældre for første gang.
Det er mildest talt gået hurtigt for Thomas og Nicoline Bertram, som mødte hinanden i "Landmand søger kærlighed" i 2018.   I sommer blev de gift, og nu er det unge par fra Vendsyssel også blevet forældre. 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dejligt at være far

– Det er dejligt, så nåede vi alle tingene alligevel, fortæller 29-årige Thomas Bertram til BILLED-BLADET.   Han har længe ønsket at blive far, inden han fyldte 30, og det nåede han lige, for landmanden runder det skarpe hjørne til marts.    Onsdag den 29. januar blev Thomas og Nicoline forældre til en lille datter.   

Datteren ligner sin mor

– Hun skal hedde Marie Bertram. Den nærmeste familie har set hende, og hun er det første barnebarn på begge sider, så de er helt oppe at køre over det.    – Hun har sort hår og ligner sin mor, da hun blev født. Det siger svigermor, fortæller Thomas. 

Uventet kejsersnit

Fødslen blev dog en lidt anden oplevelse, end parret havde regnet med, for Nicolines fødsel var meget længe undervejs. Og det betød, at lille Marie kom til verden ved kejsernit. Men både mor og datter har det godt.    Nicoline skal gå hjemme på barsel i et års tid, mens Thomas fortsætter med at passe grisene hjemme på gården. 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
  Thomas og Nicoline er det tredje par fra "Landmand søger kærlighed", der får et barn sammen.    
Foto: Privat
 
Foto: Privat

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe disse skønne billeder af lille Marie. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden