20. dec. 2021
Af Sofie Nymand

Lars Knutzon fra Tidsrejsen: Her er hans kendte børnebørn

Lars Knutzon 
Lars Knutzon
Foto: Thomas Laursen
Lars Knutzon er ikke det eneste kendte ansigt i familien. Talentet er nedarvet til hans fire børnebørn, der alle har gjort sig bemærket inden for særligt skuespillets og musikkens verden.

I øjeblikket kan man se Lars Knutzon som farfar Alfred i DRs julekalender ”Tidsrejsen”.

I virkeligheden er han morfar til børnebørnene Ludvig Brygmann, Frida Brygmann samt tvillingerne Roberta Reichhardt og Karl-Frederik Reichhardt.

De er alle børn af Lars Knutzons datter, dramatikeren Line Knutzon, der har sine to ældste børn med skuespiller og musiker Martin Brygmann, mens hun har tvillingerne, Roberta og Karl-Frederik, med skuespiller Peter Reichhardt, der yderligere er søn af skuespiller Poul Reichhardt.

Noget ved musikken

Både ældstesønnen Ludvig Brygmann og lillebroren Karl-Frederik Reichhardt beskæftiger sig med musikken.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp9819_3_0.jpg
Ludvig Brygmann med kæresten, sanger og skuespiller Andrea Lykke Oehlenschläger.
Foto: Hanne Juul

I efteråret udkom Ludvig Brygmanns solo-debutsingle ”Du kan ikke løbe fra den du er”. Men han er ikke ny på musikscenen. Tidligere har han i samarbejde med sin bror udgivet musik under navnet Ultramarin.

Karl-Frederik Reichhardt skriver og producerer musik for en lang række kunstnere. Herunder Aksglæde, Freja Kirk og Maximilian.

https://imgix.billedbladet.dk/20190305_pg_selvhenter_02811.jpg
Karl-Frederik Reichhardt med sin far skuespilleren Peter Reichhardt.
Foto: Peter Grosen

Multitalent og julekalender-hit

Mens brødrene holder sig til musikken, har Frida Brygmann fundet en livsbane, der også involverer manuskriptforfatning, skuespil og børnebøger.

I 2017 lærte tusindvis af danskere hendes stemme at kende, da hun og Burhan G storhittede med fra titelsangen til TV 2s julekalender ”Tinkas juleeventyr”.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-575942.jpg
Frida Brygmann i selskab med sin morfar, Lars Knutzon, og hans hustru, Kirsten Michaelsen.
Foto: Hanne Juul

Siden har Frida Brygmann skrevet børnebøgerne ”Minimund” og ”Tyggegummidamen og andre historier” med vennen Thomas Korsgaard.

Ja, faktisk kan multitalentet Frida Brygmann skrive lidt af hvert på CV’et. Også skuespiller – en titel hun deler med lillesøster Roberta.

I familiens fodspor

Roberta Reichhardt har ligesom sin mor, morfar, far og farfar valgt at gå skuespilvejen.

I 2019 blev hun uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus, men inden da havde hun allerede haft roller i film og TV. Heriblandt Zulu-serien ”SJIT Happens”.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho55842.jpg
Roberta Reichhardt
Foto: Martin Høien

Til foråret kan man opleve hende i komedien ”Lykkelige omstændigheder”, der er Anders W. Berthelsens første film som soloinstruktør.

Læs mere om: