2. maj. 2021
Af Majken Munk

Lars Løkke Rasmussen: Derfor betyder turen over Atlanten så meget

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen
Foto: Discovery Networks Danmark
Når den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen ser tilbage på sin medvirken i ”Over Atlanten”, er det med en stor glæde.

Det er ikke ofte, at politikere, der tidligere har været statsminister i Danmark, deltager i et realityprogram, men netop det lavede Lars Løkke Rasmussen om på, da han medvirkede i ”Over Atlanten”.

Programmet er endt med at betyde en hel del for politikeren.

Røde bukser

For Lars Løkke Rasmussen har sejlturen fra Lanzarote til Aruba over Atlanterhavet fået stor betydning.

- Det har givet os retten til at gå i røde bukser på Rungsted Havn. Det er jo tung symbolik. Det kan vi tage med os videre i livet, siger han grinende til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Først og fremmest er det en oplevelse, som jeg tænker tilbage på med glæde, når jeg minder mig om den. Det er ikke sådan, at jeg vågner op hver morgen og havde håbet, jeg sejlede rundt endnu.

En fed oplevelse

Lars Løkke Rasmussen har faktisk udelukkende gode minder med turen.

Nu hvor han kan se sig selv og den øvrige besætning i tv’et og på den måde genopleve sejleventyret, giver det ham blod på tanden.

- Jeg må indrømme, at når jeg sidder og ser de der udsendelser, så tænker jeg: ”Hold kæft, det var sgu en fed oplevelse! Hvornår ringer de og spørger, hvornår vi skal sejle igen?”, siger Lars Løkke Rasmussen.

”Over Atlanten” bliver sendt hver søndag klokken 21.00 på Kanal 5 og Discovery+.

Læs mere om: