Laura Christensen tilbage i uhyggelig debutrolle: Kan du huske hvilken?

Skuespiller Laura Christensen

Skuespiller Laura Christensen

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Laura Christensen fik som 10-årig sit nationale gennembrud i første sæson af Lars von Triers "Riget" i rollen som den fejlopererede og hjerneskadede Mona.

Og nu vender den i dag 37-årige Laura Christensen vender tilbage til den rolle, der i 1994 markerede hendes gennembrud på tv – nemlig i rollen som den fejlopererede Mona, der spøgte i "Riget".

Zentropa, NENT og DR i dag offentliggjort, hvilke skuespillere, der kommer til at medvirke i "RIGET EXODUS", som er den tredje og uigenkaldeligt sidste sæson af den legendariske serie om det gode og det onde på Rigshospitalet i København. 

Spiller Mona for sidste gang

I rollen som Mona var Laura Christensen tilbage i sæson to, og nu vender nu 37-årige Laura tilbage som Mona for sidste gang.

Laura Christensen som Mona
Foto: Michael Sandager

Laura Christensen som Mona

Hun er siden blevet kendt for sine roller i blandt andet "Taxa" og senest "Efterforskningen" om opklaringsarbejdet af drabet på journalist Kim Waal.

Lillebror er tilbage som storebror

I rollen som den dæmoniske vanskabte baby Lillebror, kunne man opleve den tyske Trier-favorit Udo Kier, og også han er tilbage i den kommende sæson - dog nu som Storebror.

Også andre kendte stjerner som Bodil Jørgensen, Ghita Nørby, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, Nicolas Bro, Søren Pilmark og Peter Mygind medvirker.

Lars von Trier afslutter kultklassikeren

Med "RIGET EXODUS" fortsætter og afslutter Lars von Trier sin internationalt berømmede kultserie-klassiker fra 90’erne: Spøgelseshistorien om hospitalet ved blegedammene, hvor det onde har vundet fodfæste og lægevidenskaben har sin daglige kamp med sig selv, med svenskerne og det overnaturlige og uforklarlige i en blanding af gys og gru og grin.

Serien har forventet premiere på Viaplay i 2022 og har senere - i en kort periode - tv-premiere på DR.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden