Onsdag, 5. december 2018 - af Annemette Mikkelsen

Lene Beier rejser jorden rundt med jobbet: Overvejer at tage familien med

Lene Beier. 
Lene Beier. 
Foto: Lars H. Laursen
Lene Beier skal henover vinteren lave ”Landmand søger kærlighed - jorden rundt”. Her skal hun optage i Uganda, Australien og Portugal. Og netop Portugal overvejer hun at tage familien med til.

Til foråret lander en ny udgave af publikumsmagneten ”Landmand søger kærlighed” – nemlig ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”. Her skal Lene Beier hjælpe tre landmænd i henholdsvis Uganda, Australien og Portugal med at finde kærligheden.

- Det er tre danske landmænd, som gerne vil have en dansk kæreste. Vi skal derfor finde nogle kvinder, som har lyst til at kaste sig ud i et eventyr, fortæller Lene og understreger, at kvinderne ikke skal være blege for at skifte hjemmeadressen ud med et udenlandsk postnummer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lene Beier skal flyve en del 

Lene Beier skal derfor i vinteren flyve en del mellem de tre lande, og især i ét land overvejer hun at medbringe familien.

- Jeg har overvejet at tage familien med på en af turene. Men jeg synes, at når det er første gang, at de skal til Australien, så skal de være væk i længere tid. Og jeg synes, at de er for små til at få malariapiller, hvis de skal til Uganda.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg vil gerne have dem med til Portugal – men så kunne jeg godt tænke mig, at det var varmt dernede, fortæller Lene.

Onsdag aften kl. 20.35 sender TV 2 et afsnit af ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”, hvor de tre landmænd bliver præsenteret.

Du kan møde alle tre landmænd i galleriet herunder.

GALLERI: Landmand søger kærlighed jorden rundt 2019

 

Interesserede kvinder kan skrive til [email protected].

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden