Lene Beier: Sådan er årets sæson Landmænd søger kærlighed gået

Værten på "Landmand søger kærlighed", Lene Beier. 

Værten på "Landmand søger kærlighed", Lene Beier. 

Foto: Hanne Juul

”Landmand søger kærlighed” er netop slut. Og nu skal der gøres status – hvordan er sæsonen gået? Lene Beier har et klart svar.

Fredag, 30. november 2018 - af Annemette Mikkelsen

”Landmand søger kærlighed” er netop slut, og flere par endte med at finde deres store kærlighed. Værten på programmet, Lene Beier, har derfor også et klart svar på, hvordan hun mener, at sæsonen har været.

- Det er gået så godt! Det er så dejligt. Det er jo meningen med det hele, at de skal finde sammen med en, fortæller Lene smilende.

Flere par er efter endt optagelse også endt som kærester. For eksempel Niels og Katrine, som kyssede foran rullende kameraer i programmerne.

Alle har fået noget ud af det

Selv om Anders og Troels ikke endte med at finde kærligheden, opnåede de begge en udvikling.

- Anders har fået parkeret den der træmand lidt, og Troels er kommet ud af sin friend-zone. Så selv om de ikke fandt en, så har de haft en god oplevelse og fået mere selvtillid, lyder det fra Lene.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Lene Beier starter snart optagelser til en hel ny omgang ”Landmand søger kærlighed”. Denne gang omhandler det dog landmænd fra hele verden i ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”. Den sæson lander til foråret 2019.

Se de nye landmænd i galleriet herunder:

GALLERI: Landmand søger kærlighed jorden rundt 2019