Fredag, 21. december 2012 — af af Trine Fisker

Line Baun Danielsen: Derfor endte jeg på regionalt TV

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Birger Storm
Hun har været vært på en række af TV-programmer, fik tilbudt en chefstilling og startede sit eget firma. Nu er hun vært på TV 2 Lorry. Få forklaringen her

Egentlig havde Line Baun Danielsen besluttet, at hun efter en lang TV-karriere ikke skulle tilbage til TV. Og planen var da også, at hun skulle være selvstændig. Hun havde endda startet sin egen konsulentvirksomhed, LBD Kommunikation, og var involveret i iværksætterportalen ready-set-grow.biz.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men alligevel kan man i dag se hende som vært på TV 2 Lorry, der er regionalprogrammet, der blandt andet dækker hovedstadsområdet.

- Det er rigtigt, at jeg havde taget det valg, at jeg ikke ville tilbage til TV. Men at jeg så alligevel er kommet det, er et sammenrend af tilfældigheder og omstændigheder, siger hun.

- Jeg blev tilbudt jobbet, ganske simpelt. Og da det firma, jeg var i gang med at opbygge dengang, meget hurtigt i sin livsfase havde ondt i økonomien, fordi vi blev tvunget ud over stepperne, inden vi egentlig var økonomisk klar til at lancere vores internetportal, virkede det som en klog beslutning at sige ja til tilbuddet, både for firmaet og for mig. Men det var også en forudsætning i starten, at det kun var på halv tid, så jeg stadig kunne arbejde på det projekt, som min forretningspartner Gitte og jeg havde knoklet sådan for, siger hun i et stort interview med SØNDAG.

- Jeg havde ikke regnet med, at det skulle gå den vej

Og at firmaet også skulle ende med at gå konkurs, havde Line Baun Danielsen ikke forudset.

- Det stod ikke skrevet i sol og måne, da vi skrev januar og februar 2012, at firmaet skulle gå konkurs. Jeg havde ikke regnet med, at det skulle gå den vej. Men det gjorde det altså. Krisen har presset de fleste i knæ, og vi nåede bare aldrig nogensinde at komme op at stå. At det så er endt med, at jeg er blevet på Lorry og på fuld tid, det er sket, fordi muligheden simpelthen var der. Det er faktisk rart lige at slikke sårene, og det føles trygt at være tilbage i noget, jeg ved, jeg er god til, siger hun.

Jeg gider ikke være for synlig

Og hun er glad, "rigtig, rigtig glad", for at arbejde på TV 2 Lorry. Sagt til dem, der måtte tro, at det er en slags reserve-tjans for hende.

- Jeg fandt jo ud af, at jeg kunne sætte mig nærmest fra dag 1 og finde tilbage til min gamle kunnen og tilbage til det, jeg har lært på TV 2 Nyhederne af de enormt kompetente folk, der var med dengang. Så ja, jeg er tilfredsstillet, når jeg går på arbejde. Lorry er et fedt sted at være. Det er sådan et originalt hus med en god stemning. Og jeg har en masse søde kolleger, som ikke ser på mig som selvstændig eller som talkshowvært, når jeg træder ind ad døren, men som hende, der engang var på moderkanalen og har en masse kompetencer fra sin tid på Nyhederne og Sporten, siger hun og tilføjer, hvad der for hende er en anden fordel ved jobbet som vært på TV 2 Lorry:

- Jeg fylder jo ikke så meget i TV-billedet i dag. Men jeg har det godt med dér, hvor jeg sidder. For jeg gider heller ikke være alt for synlig, siger hun.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden