Torsdag, 1. oktober 2015 — af af Helle Skram de Fries

Lisbeth Østergaard er en supersej mor

Privatfoto
Sammen med sin mand brugte Lisbeth Østergaard weekend på at gennemføre et superhårdt forhindringsløb, mens veninderne passede parrets lille søn.

Otte kilometer i sand og 40 af de hårdeste forhindringer. Det var præcis hvad Lisbeth Østergaard og gemalen Ralf Christensen udsatte deres stakkels kroppe for lørdag den 26. september i København.

SE BILLEDERNE: Lisbeth Østergaards alsidige stil

Og hvorfor nu kaste sig ud i det?

- Det hedder ”Toughest race”, og jeg var tidligere med ude og se Ralf gennemføre det. Det så vildt hårdt, men også vildt sjovt ud, så jeg bestemte, at det ville jeg også prøve, fortæller Lisbeth Østergaard til BILLED-BLADET.

Og som tænkt så gjort! Efter intens træning kastede Lisbeth og Ralf sig ud i strabadserne sammen.

Privat

Lisbeth Østergaard sprang over hvor gærdet er lavest

- Vi var et hold, der fulgtes ad og hjalp hinanden. Man skal både gennem mudder og vand og sand og hoppe ned i store huller og op igen og en masse andre ting. Det er pissehårdt, men super sjovt. Og jeg skal helt klart prøve det igen, selvom man er fuldstændig smadret bagefter.

Privat

Lisbeth Østergaard, der for seks en halv måned blev mor til lille Viggo, forsikrer dog, at hun passer på sig selv undervejs.

- Ja, der var nogle forhindringer, jeg løb udenom – så får man pålagt at løbe 200 meter ekstra – så jeg måtte løbe nogle ekstra kilometer, ha!

De seje forældres lille søn, Viggo, blev passet af nogle veninder, mens hans mor og far knoklede på den hårde bane.

BILLED-BLADET har fået lov til at vise billederne fra dagen af de seje, stolte forældre. 

Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden