13. dec. 2017
Af Luise Marie Bekker

Lisbeth Østergaard og manden til Star Wars-premiere: Endelig en aften ude

Lisbeths Østergaard og kæresten Ralf Christensen.
Lisbeths Østergaard og kæresten Ralf Christensen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Lisbeth Østergaard er mega "Star Wars"-fan, så hun og Ralf var i deres es til premieren på den nye film.

Den nye "Star Wars"-film, "The Last Jedi" havde onsdag dansk premiere i CinemaxX, og nogle af Danmarks største "Star Wars"-fans var at finde på den røde løber, nemlig TV-værten Lisbeth Østergaard og hendes mand Ralf Christensen.

- Endelig en aften ude. Det sker ikke så tit, lo Lisbeth Østergaard, der sammen med Ralf har sønnen Viggo, der fylder tre år til marts.

Her var parret virkelig i deres es.

Fans af historien om en fjern galaxe samt den danske fanklub - The 501st Legion - kom udklædte som alle de kendte (og mindre kendte) figurer fra George Lucas' univers. Der var wookier, Storm Troopers og Jedi-riddere for alle pengene.

Lisbeth Østergaard blev gift til Star Wars-tema

Parret kunne drømme sig tilbage til deres bryllup i august 2016, hvor vielsen og festen var under temaet "Star Wars". Blandt andet kom parret ud af kirken til et aspalier af Storm Troopers.

Selvfølgelig skulle de med til premieren, så lille Viggo måtte passes.

Det bliver ikke nemmere for parret at finde tid til bifture det kommende år. Lisbeth er nemlig gravid igen, endnu engang en dreng, og TV-værtern er sat til at skulle føde til maj.

Når den næste "Star Wars"-film har premiere, har de så to drenge - men heldigvis er der god til til at finde en babysitter. Filmen, der bliver episode 9, får nemlig først premiere om to år.

Læs mere om: