Lisbeth Østergaard skifter spor: Det skal hun nu

Lisbeth Østergaard. 

Lisbeth Østergaard. 

Foto: Hanne Juul
TV-værten Lisbeth Østergaard har ikke længere kontrakt med TV3, så nu får hun tid til at lave sine egne projekter.

Lisbeth Østergaard har ikke lavet TV, siden hun var vært på ”Love Island” i efteråret 2018, og det kommer hun heller ikke til lige foreløbigt.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Jeg er ude af kontrakten med TV3, så der bliver ikke flere programmer i den her sæson. Men det gør mig ikke noget, for jeg har nok at lave, fortalte TV-værten, da hun var til premiere på ”Flying Superkids”, og tilføjede:

- Nu er jeg en fri fugl. Det er første gang og rigtig spændende, for nu kan jeg gøre alt det, jeg selv har lyst til.

 

Filmer med stylisten

39-årige Lisbeth Østergaard løftede lidt af sløret for, hvad hun har kastet sig ud i.

- Lige nu er jeg ved at lave mine egne programmer til alle de nye platforme, der findes, så det er ikke til TV, forklarede hun og uddybede:

- Jeg skal lave noget sammen med min stylist Kenny Aleksandr, og vi skal ud og filme vores første ting på fredag. Men jeg kan ikke sige så meget endnu.

Med sønnen til premiere

Lisbeth Østergaard er mor til fireårige Viggo og Carlo på 14 måneder, og hendes nye projekt passer godt ind i familielivet.

- Det passer perfekt, for nu kan jeg selv planlægge mine dage, og det er simpelthen så fedt. Det kunne ikke passe bedre, lød det med et stort smil fra TV-værten.

Hun var til ”Flying Superkids” i København med sin ældste søn, Viggo, sin lillebror Martin på 35 år og hans datter Emilia på ni år. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden