28. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Lotte Heise i bitter strid med Oddset-Janni

Janni Christensen
Janni Christensen
Foto: Jesper Sunesen (BILLED BLADET)
Karsten Rees kvinder er endt i en bitter strid, hvor hans nuværende kæreste Janni Christensen har meldt rigmandens eks, foredragsholderen Lotte Heise, til politiet.

Janni Christensen fra Oddset-reklamerne har meldt Lotte Heise til politiet, skriver Ekstra Bladet.

Årsagen er, at Heise – ifølge Janni Christensen - har forsøgt at påvirke et af de vidner, der spiller en central rolle i den retssag, som hun er involveret i.

En retssag, hvor Janni står til at blive idømt et år og ni måneders fængsel for åger mod en ældre mand.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har indgivet anmeldelse for mistanke om overtrædelse af straffelovens paragraf 123. Ellers har jeg ikke yderligere kommentarer, siger Janni til Ekstra Bladet.

Forsøg på at påvirke vidner

Paragraf 123 omhandler trusler mod vidner eller forsøg på at påvirke vidner til at afgive en forklaring og kan udløse straf på helt op til otte års fængsel eller bøder.

Det er forsøg på at påvirke et vidne, som Oddset-Janni har meldt Lotte Heise for.

Heise benægter

Selv benægter Lotte Heise, at hun har ringet til noget vidne:

- Jeg har slet ikke ringet til nogen. Jeg var hjemme hos nogle venner lørdag aften til søndag og jeg ved intet om Janni. Jeg synes, det er megaklamt, det her, siger Heise, der dog tager anmeldelsen med knusende ro.

- Jeg vil ikke foretage mig noget. Jeg tror ikke, politiet kommer hjem til mig, for jeg tror ikke, de tager det alvorligt.

Oddset-Janni er i dag sammen med Lotte Heises ekskæreste, milliardæren Karsten Ree.

Læs mere om: