19. jan. 2013
Af af Kasper Skov Jensen, Newsdesk, Aller Media

Louise Wolff: Det er slut med nedringet kjole

Louise Wolff
Louise Wolff i den meget omtalte Melodi Grand Prix-kjole fra sidste år.
Foto: Niels Henrik Dam
Et af de store samtaleemner efter sidste års Dansk Melodi Grand Prix var værtinden Louise Wolffs nedringede kjole. Det kommer ikke til at gentage sig i år, mener hun.

Der er altid meget fokus på kjolerne under Dansk Melodi Grand Prix, og sidste år stjal værtinden Louise Wolff al opmærksomheden, med hvad der blev kaldt den mest nedringede kjole i grand prixets historie. Det kom bag på den populære TV-vært, der dog selv bemærkede hvor nedringet den var, da hun prøvede kjolen hos designer Jesper Høvring.

- Første gang jeg prøvede den, tænkte jeg, at den var nedringet. Men den var så smuk og skræddersyet til mig, så alt sad som det skulle. Jeg var ikke nervøs over at have den på. Jeg glemte, at jeg selv havde studset over, hvor nedringet den var. Det var først efter showet, det gik op for mig, at det var noget alle havde snakket om. Jeg er ikke naiv, men jeg havde ikke forestillet mig, at genlyden ville blive så stor. Jeg synes altid, at kvinderne i MGP har smukke kjoler på, så jeg tænkte bare, at det var en ny smuk kjole, siger Louise Wolff til Alive.dk

I år er hun klar til at indtage værtsrollen igen. Denne gang i selskab med Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke. Louise Wolff har endnu ikke set den færdige kjole, hun skal have på til årets show. Jesper Høvring er stadig manden bag, og derfor er den populære tv-vært ikke bekymret.

- Jeg ved ikke, hvordan kjolen ser ud i år. Den er blevet forsinket, så jeg har ikke prøvet den endnu. Jeg tror, Jesper Høvring tænker meget over at tage den i en anden retning, så folk ikke tænker, at den bare er en kopi af den fra sidste år. Jeg stoler meget på Jesper, og jeg ved, han ikke vil sende mig på scenen i noget, der ikke ser godt ud, siger hun.

Selv med blind tiltro til designeren, indrømmer den blonde 'Aftenshowet'-vært, at det er svært ikke at vide, hvilken kjole kun skal have på foran tusindvis af tilskuere og millioner af tv-seere den 26. januar i Boxen i Herning.

- Jeg vil da gerne vide om den bliver kort, lang, med blonder ud over det hele eller disko. Men den bliver først syet færdig lige op til showet, siger Louise Wolff.

Læs mere om: