Lykkelig Lars Høgh: Fantastisk at føre Josefine ind i kirken

Foto: Birger Storm
For den tidligere fodboldmålmand Lars Høgh var det en ubeskrivelig lykke at føre sin datter op ad kirkegulvet i Kerteminde.

Det blev en utrolig smuk oplevelse for den tidligere fodboldmålmand Lars Høgh at føre sin datter Josefine Høg op ad kirkegulvet til sin elskede Lasse Sjørslev.

Fantastisk dag

Efter vielsen talte vi med både Josefine og hendes far, og begge var meget bevægede over den store oplevelse. – Det ar fantastisk, sagde Lars til BILLED-BLADET.

 

Gang i festen med det samme

Med kys og kærlige smil fejrede TV-værterne Josefine Høgh og Lasse Sjørslev, at deres bryllup i St. Laurentii Kirke i Kerteminde var vel overstået.

Og så sørgede de ellers for, at der kom gang i festen med det samme.

Pølser og øl

Udenfor kirken blev der serveret øl og pølser til alle.

Brudeparret tog selv godt for sig af retterne, inden de kørte af sted til stor fest på et nærliggende gods.

Det er gået stærkt

I september faldt Lasse på knæ for Josefine, og kort efter frieriet afslørede parret, at brylluppet skulle finde sted i weekenden mellem jul og nytår.

Parret stod første gang frem som kærester i starten af 2019, og siden da er det altså gået hurtigt for de to turtelduer.

Førte gang for Josefine

Det er første gang, 30-årige Josefine Høgh skal giftes, mens 45-årige Lasse Sjørslev har været gift tidligere og fra det forhold har to børn, Bertram på 18 og Liva på 13.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden