25. nov. 2022
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Martin Johannes Larsen efter afslutning: Det har været en af de bedste oplevelser i mit liv

Martin Johannes Larsen
Martin Johannes Larsen har haft en af de bedste oplevelser i sit liv som vært på "Vild med Dans".
Foto: Hanne Juul
Den 19. sæson af ”Vild med Dans” er ovre, og dermed er der også sat punktum for den første sæson med Martin Johannes Larsen som vært.

Der blev spekuleret og ventet i spænding, da Sarah Grünewalds nye værtsmakker til Vild med Dans skulle offentliggøres.

Valget faldt på komiker og satiriker Martin Johannes Larsen, der nu skulle indtage en ny rolle som vært.

- Det har været en helt ny ting for mig at skulle være vært og specielt at være vært på en så stor produktion og et så stort format, som ”Vild med Dans” er. Det var meget nervepirrende i starten. Inden det første program var jeg meget nervøs og spændt, men det handlede også om, at jeg gerne ville præstere og gøre det godt. Vise alle der så med, at jeg godt kan være en god vært, fortæller han.

Nu er årets sæson slut, og når Martin Johannes Larsen tænker tilbage på oplevelsen, så er han meget taknemmelig og glad for, at han fik chancen.

- Det har overgået mine forventninger, synes jeg, fordi det bare er gået så godt. Både på selve skærmen, når vi sendte live, men også alt det bagom. Det har bare været så dejlig en produktion at møde ind på, og det hele har bare været så tjekket, lyder det fra ”Vild med Dans”-værten.

Hvad drømmer du om?

Og han håber, at han får lov til at gøre det hele igen næste år.

Tanken om at blive vært, havde nemlig ligget og luret lidt i baghovedet i et par måneder, da muligheden pludselig dukkede op.

- Når folk har spurgt, hvad jeg drømmer om, så har jeg haft lidt svært ved at svare, fordi det jeg laver, er så flygtigt hele tiden. Det var også vigtigt for mig, inden vi gik i gang med det, at jeg endelig - på en eller anden måde - kunne få lov til at vise, hvem den rigtige Martin er, fortæller han.

Og når et projekt slutter, starter der for de heldige også et nyt.

Sådan er det i hvert fald for Martin Johannes Larsen. ”Vild med Dans” har overlappet med hans sideprojekt ”Lidt til Lægterne”, hvor han med sin makker Mads Bo Iversen, skriver sjove fodboldsange til det danske herrelandshold.

Et projekt der lige nu kører for fuldt drøn, fordi VM-slutrunden i Qatar netop nu er i gang.

- Jeg sidder i de her dage, og klipper en masse ”lægte”-videoer, og kommer også til det de næste mange uger. Så jeg har faktisk ikke haft så meget tid til lige at spekulere på, hvad jeg skal. Men i starten af næste år skal jeg på tour sammen med min gode ven og kollega Rasmus Wallbridge, så der kommer selvfølgelig en del ting, jeg skal se til februar og marts, fortæller Martin Johannes Larsen.

Læs mere om: