5. dec. 2015
Af Juliane Olsen

Mascha Vang: Jeg skal ikke have en ung fyr

Mascha Vang
Mascha Vang
Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Efter bruddet med skuespiller Andreas Bo Pedersen er bloggeren Mascha Vang helt på det rene med, at unge mænd er fortid.

Den 36-årige blogger Mascha Vang er atter single, efter hun og den 13 år ældre skuespiller Andreas Bo Pedersen gik fra hinanden i oktober.

Det betyder, at hun nu igen er enlig mor til datteren Hollie Nolia, som hun har fra sit forhold med racerkøreren Nicolas Kiesa.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal finde tid til at finde en ny mand. Andreas og jeg har et godt forhold, og jeg ved, at jeg ikke skal have en ung fyr, siger Mascha Vang til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Sådan fejrede Mascha Vang og Andreas Bo nytårsaften

Mascha Vang drømmer om familie

Hun deltog i en baby-event arrangeret af Jackie Naavarro i Indre By i København, men det er bestemt ikke, fordi bloggeren planlægger flere børn.

- Det er rigtigt hårdt lige for tiden. Det er sindssygt hårdt at være enlig mor og hente og bringe hver dag, siger Mascha Vang.

Bloggeren kunne dog godt drømme om at finde en mand, der kan passe ind i rammen med en familie – en familie, hun aldrig rigtigt har haft, fordi hun og Nicolas Kiesa gik fra hinanden kort tid efter datterens fødsel.

Læs mere om: