Mattias Hundebøll på dybt vand i ”Vild med dans”

Mie Moltke og Mattias Hundebøll.
Mie Moltke og Mattias Hundebøll.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

TV-vært og musiker Mattias Hundebøll måtte sammen med partneren Mie Moltke se sig slået af Mie Skov og Mads Vad i Stadium Arena Fyn.

Lørdag, 5. oktober 2013 - af Malan Joensen

Mattias Hundebøll og Mie Moltke åbnede den særlige TV 2-jubilæumsudgave af ”Vild med dans” i Stadium Arena Fyn med at danse tango til Rasmus Walthers hit ”Dybt vand”, og det var lige hvad TV-værten og danseren kom senere i programmet, da det viste sig, at de skulle i omdans.

På trods af stålsatte miner i en flot tango, der endda blev akkompagneret af selveste Rasmus Walther, sendte seerne flest stemmer af sted til omdansens andet par, Mie Skov og Mads Vad.

- Jeg har tænkt mig at give den så meget gas, som jeg ikke har gjort før, erklærede Mie Skov inden omdansen, og efter modstanderens tango gav hun således alt, hvad hun havde i pasodoblen.

Begge par der endte i omdans havde fået 17 point af dommerne, og igen var det fodboldspilleren Allan Simonsen og partneren Sofie Kruuse, der var konkurrencens bundskrabere med 7 point. De var andet par på gulvet, og på trods af endnu en fredag med laveste point bød aftenen også på stor ros fra dommerne.

- Der var væsentligt bedre knæ i dag end i sidste uge, sagde Anne Laxholm, der også mente, at dansen var 100 procent bedre end sidste gang.

Jens Werner gav sin dommerkollega ret og ønskede Allan Simonsen og Sofie Kruuse tillykke med en jive, der var ”dobbelt så god som dine tidligere danse”.

Allan Simonsen, der både bar F. C. Barcelona-tøj og indledte dansen med lidt fodboldspil, så ud til at være tydeligt lettet over dommernes ros, og det lod også til, at mange af de 2.500 tilskuere i Stadium Arena Fyn holdt med fodboldspilleren – dommer Nikolaj Hübbe måtte i hvert fald høre på nogle buh-råb, da han gav et ét-tal til parret, mens de tre andre dommere fik klapsalver, da de viste skiltet med karakteren 2.

Så var det komikeren Uffe Holm og Karina Frimodts tur, og de begav sig ud i en quickstep. Publikums opbakning begejstrede Uffe Holm meget.

- Det er en kæmpe oplevelse, det er helt fantastisk – wauw, der er god stemning!, udbrød han efter dansen og tilføjede, at han ville give en øl.

Dommerne var også glade for Uffe Holm og Karina Frimodts dans, og parret kunne indkassere 20 point, hvilket er deres bedste karakter indtil videre.

Fodboldspilleren Mads Laudrup, der i dagens anledning havde fået kuløren i vejret med en spraytan-behandling, dansede sig sammen med Claudia Rex til 21 point i en tango, som Anne Laxholm kaldte ”en meget flot performance”. Også dette par oplevede at få deres bedste karakter indtil videre, og det gjaldt også det næste par; bordtennisspilleren Mie Skov og Mads Vad.

Duoen, der senere overlevede omdansen, fik 17 point af dommerne, og Jens Werner roste deres Pasodoble med ordene ”I gjorde en fantastisk præstation”.

Derefter var det blevet skuespiller Charlotte Fich og Marc Christensens tur til at vise dansebenene, og de skruede tempoet i vejret med en frisk quickstep.

- Hun er den sejeste kvinde, jeg kender, der er blevet 50, udbrød Marc Christensen efter den hurtige dans, der havde efterladt Charlotte Fich lidt forpustet, men meget glad for at danse foran så mange tilskuere. Nikolaj Hübbe mente, at parret var ”meget spiselige og meget flotte” og de endte på 22 point. Det var mindre end ugen før, men indtil videre sikrede det parret en foreløbig førsteplads.

Da skuespiller Thomas Ernst og Malene Østergaard bagefter kom på gulvet, markerede de et skift i aftenens påklædning, der, bortset fra Allan Simonsens fodboldtøj, havde holdt sig i den traditionelle ende. Nu var der neonfarver og hættetrøje på programmet, men det ændrede ikke dommernes mening om, at deres jive var særdeles vellykket, og de roste Thomas Ernst for hans rytme og præcision. Det blev til 16 point, hvilket dansepartneren var en anelse skuffet over, for hun syntes, skuespilleren havde gjort det virkelig godt.

Mette Blomsterberg og Michael Olesen trampede hen over gulvet i Stadium Arena Fyn i en tango, som Britt Bendixen roste, men dommeren understregede også, at konditoren skal arbejde mere med ryggen.

- Din barm skal længere op mod Gud, uddybede en bramfri Jens Werner og parret fik 19 point; det samme antal som i sidste uge.

Aftenens sidste par på gulvet var Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen, der var i omdans i sidste uge. Og de dansede quickstep på en måde, der viste, at der ville de nødigt ende igen. Dommerne mente nu heller ikke, Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen skulle i omdans, for de roste fodarbejdet og udtalte, at det var parrets bedste dans til dato. Indsatsen blev belønnet med hele 27 point - en sæsonrekord, der vakte stor jubel hos parret.

De slap da også for at ryge i omdans, og i stedet var det altså Mattias Hundebøll og Mie Moltke, der måtte forlade konkurrencen.