Melissa fra De unge mødre har tabt sig 30 kilo

Melissa Nethe Ploug

Melissa Nethe Ploug

Foto: Jacob Ljørring
Melissa Nethe Ploug kendt fra dokumentarserien ”De unge mødre” har på et halvt år tabt sig 30 kilo.

Den 25-årige tidligere medvirkende i dokumentarserien ”De unge mødre” Melissa Nethe Ploug er på et halvt år lykkes med at tabe sig 30 kilo.

- I april vejede jeg mig sammen med en veninde, og der tænkte jeg bare: ”Nu er det slut”. Jeg vejede tæt på 100 kilo, siger Melissa Nethe Ploug til BILLED-BLADET.

Den unge mors idealvægt ligger omkring de 65 kilo, og selv om hun altid har opfattet sig selv som slank, så vidnede gamle billeder om noget andet.

Resultat kom hurtigt

Derfor tog Melissa Nethe Ploug en rask beslutning om at lægge kosten om til ikke at bestå af junkfood, slik og kager og til i stedet at centrere sig omkring sund kost og masser af vand kombineret med en aktiv livsstil.

- Der skete rigtigt meget, da jeg tog en kold tyrker. På 2-3 måneder tabte jeg de første 17 kilo. Jeg fik en ny selvtillid, begyndte at gå i anderledes tøj og udstrålede noget positivt, siger den unge mor.

Mad var misbrug

I dag ligger vægten på 68,9 kilo, og energiniveauet er højere, end det nogensinde har været. 

Melissa Nethe Ploug har nu givet et løfte til sig selv om, at hun aldrig mere vil behandle sin krop dårligt.

- Det var mit misbrug, ligesom andre misbruger alkohol og stoffer. Det var mit følsomme emne. Jeg hadede mig selv, og jeg hadede at gå i butikker og prøve tøj.

Kæresten fik konkurrence

Vægttabet har desuden givet en fornyet opmærksomhed hos det modsatte køn, men den unge mor er ikke interesseret, for hendes nuværende kæreste er den eneste mand, der fylder.

- Der var pludselig et andet publikum, der henvendte sig, og han var bekymret for, at jeg fandt noget andet og bedre, men hvis jeg ikke ville ham, var jeg gået for længst, selv om jeg var tyk.

Melissa Nethe Ploug er mor til sønnen Joshua og medvirkede i ”De unge mødre” fra sæson 8.

Se her før- og efter-billeder af Melissa Nethe Ploug store vægttab på 30 kilo på billeder, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Melissa Nethe Ploug
Foto: Privat

Melissa Nethe Ploug

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden