Mette Horn og Thomas Bo Larsens kærlige fortid

Mette Horn og Thomas Bo Larsen

Mette Horn og Thomas Bo Larsen

Foto: Birger Storm

De to skuespillere Mette Horn og Thomas Bo Larsen kender hinanden på godt og ondt – mest godt.

Onsdag, 28. december 2011 - af Liz Rørsig

Mette Horn og Thomas Bo Larsen fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage i DR2's julekalender "Hjælp, det er jul". Som ægteparret Helle og Niels forsøger de efter alle kunstens regler at skabe den hyggeligste jul nogensinde for deres to børn - eller bare en jul, som ikke er så hæslig som den forrige!

- Vi har sat alting omkring jul og juleræset på spidsen. Helle, som Mette spiller i julekalenderen, går meget op i julen, og det synes jeg kvinder gør meget mere end mænd, i hvert fald når det gælder julepynt, fortæller Thomas.

Thomas og Mette mødtes på Herning Højskole, hvor Thomas kom til som 20-årig. De blev kærester i "et års tid eller halvandet", som de siger og har siden holdt kontakten igennem arbejdet.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

- Vi har det sjovt sammen. Thomas er et meget fint menneske. Det har jeg altid sagt. En overgang så mange kun en gadedreng og en rod i ham, og jeg tænkte, at de bare skulle vide, og det tror jeg, at folk er ved at finde ud af nu, smiler Mette.

- Vi behøver ikke at pejle os så meget ind på hinanden. Mette er altid glad, dog kan hun nogle gange blive meget sur. Det var hun ikke så god til før i tiden, men det er kommet nu. Og så er hun et overskudsmenneske, der sørger for, at andre har det godt. Det er lige fra statisterne til resten på settet, tilføjer julekalenderkollegaen.