Mette Horn og Thomas Bo Larsens kærlige fortid

Mette Horn og Thomas Bo Larsen

Mette Horn og Thomas Bo Larsen

Foto: Birger Storm
De to skuespillere Mette Horn og Thomas Bo Larsen kender hinanden på godt og ondt – mest godt.

Mette Horn og Thomas Bo Larsen fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage i DR2's julekalender "Hjælp, det er jul". Som ægteparret Helle og Niels forsøger de efter alle kunstens regler at skabe den hyggeligste jul nogensinde for deres to børn - eller bare en jul, som ikke er så hæslig som den forrige!

- Vi har sat alting omkring jul og juleræset på spidsen. Helle, som Mette spiller i julekalenderen, går meget op i julen, og det synes jeg kvinder gør meget mere end mænd, i hvert fald når det gælder julepynt, fortæller Thomas.

Thomas og Mette mødtes på Herning Højskole, hvor Thomas kom til som 20-årig. De blev kærester i "et års tid eller halvandet", som de siger og har siden holdt kontakten igennem arbejdet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Vi har det sjovt sammen. Thomas er et meget fint menneske. Det har jeg altid sagt. En overgang så mange kun en gadedreng og en rod i ham, og jeg tænkte, at de bare skulle vide, og det tror jeg, at folk er ved at finde ud af nu, smiler Mette.

- Vi behøver ikke at pejle os så meget ind på hinanden. Mette er altid glad, dog kan hun nogle gange blive meget sur. Det var hun ikke så god til før i tiden, men det er kommet nu. Og så er hun et overskudsmenneske, der sørger for, at andre har det godt. Det er lige fra statisterne til resten på settet, tilføjer julekalenderkollegaen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden