4. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Michèle Bellaiche varmede op til vild Oscar-nat på en helt særlig måde

Michèle Bellaiche
Michèle Bellaiche
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
BILLED-BLADETs TV-GULD-fest var den perfekte opvarmning til Oscar Night for TV 2-vært Michèle Bellaiche. Søndag nat sender hun nemlig direkte Oscar-udsendelse på TV 2.

Da BILLED-BLADET fredag aften på Hotel d’Angleterre åbnede dørene til et brag af en TV-GULD-fest med deltagelse af Danmarks allermest funklende værtsstjerner, var TV 2’s Michèle Bellaiche en af de profiler, der gjorde stort indtryk.

Bellaiche deltog i festen iført en rasende fornem rød robe.

Varmede op til vild søndag nat

- Lasse Spangenberg står bag kjolen. Det kan man vist se. Han laver altid min kjole til BILLED-BLADETs fest, lød det fra Michéle, som brugte den særlige prisfest med kåring af blandt andet Årets TV-dokumentar og Årets bedste nyheds- og underholdningsværter til at varme op til en helt særlig og vildt krævende arbejdsopgave søndag aften og nat.

Bellaiche forberteder sig på livet løs

- Lige nu sidder jeg og forbereder mig på livet løs til at skulle sende 10 timers live til Oscar-natten søndag på TV 2, og derfor har jeg jo siddet og kigget på alle de dér Hollywood-stjerner og simpelthen terpet mig igennem hele det dér pensum, sagde Bellaiche, der samtidig kom med et godt bud på, hvorfor BILLED-BLADETs TV-GULD-fest er så populær en begivenhed blandt de danske stjerner fra mediebranchen.

Legede en lille smule Oscar

- BILLED-BLADETs TV-GULD-fest er det tætteste , vi kommer på at lege en lille smule Oscar eller Hollywood-agtigt. Det er måske derfor mange mennesker og især vi kvinder synes, at denne her fest er sjov, lød det fra Bellaiche, som er vært, når TV 2 fra i aften klokken 23.20 sender direkte fra Oscar-festen 2018 i Hollywood. Med sig i studiet har hun blandt andre modeeksperterne Jesper Høvring og Uffe Buchard.

Se flere af de fantastiske kjoler fra TV-GULD-festen i BILLED-BLADET nr. 10, der er på gaden på torsdag med et stort 32-siders tillæg fra festen.

Michèle Bellaiche
Michèle Bellaiche
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Læs mere om: